ΝΒΑ: Πρώτη ήττα για Ουόριορς, «θύτης» οι Ντένβερ Νάγκετς! (vid)

Με άμυνα για... σεμινάριο, κορυφαίους τους Γκάρι Χάρις, Νίκολα Γιόκιτς, αλλά και τον Γουίλι Ερνανγκόμεζ να κάνει το μπλοκ της... καριέρας του στο τελευταίο δευτερόλεπτο, οι Ντένβερ Νάγκετς υποχρέωσαν τους πρωταθλητές στην παρθενική ήττα της σεζόν 2018-2019!

ΝΒΑ: Πρώτη ήττα για Ουόριορς, «θύτης» οι Ντένβερ Νάγκετς! (vid)

Νωρίς-νωρίς στο φετινό πρωτάθλημα του ΝΒΑ έμελλε να χάσουν το αήττητό τους οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς. Και... υπεύθυνοι γι' αυτό ήταν οι Ντένβερ Νάγκετς!

Η παρέα των Νίκολα Γιόκιτς (23π.) και Γκάρι Χάρις (28π.) έπαιξε σεμιναριακή άμυνα απέναντι στους πρωταθλητές, υποχρεώνοντάς τους σε ήττα με 100-98 τα ξημερώματα της Δευτέρας (22/10) στο Ντένβερ!

Χαρακτηριστικό της κακής βραδιάς των Ουόριορς ήταν τα ποσοστά των Κέβιν Ντουράντ και Κλέι Τόμπσον έξω από τη γραμμή του τριπόντου, απ' όπου είχαν 0/4 και 1/6 σουτ αντίστοιχα.

Μοναδικός διασωθείς για το Γκόλντεν Στέιτ ήταν ο Στέφεν Κάρι με 30π., 4ρ. και 6 ασίστ, όμως κι αυτός δεν διέπρεψε ακριβώς από τα 7,25μ. με 6/16 προσπάθειες.

Βεβαίως, για να κερδίσει τελικά το Ντένβερ (το οποίο έφτασε τις τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς στη σεζόν), χρειάστηκε ως «από μηχανής Θεός» ο Γουίλι Ερνανγκόμεζ.

Ο Ισπανός πρώην άσος της Ρεάλ Μαδρίτης έκανε το κόψιμο της... καριέρας του πάνω στον Ντέμιαν Τζόουνς, αποτρέποντας την ισοφάριση στο τελευταίο δευτερόλεπτο του αγώνα!

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα από τη συναρπαστική αναμέτρηση των Νάγκετς με τους Ουόριορς: