Ο Ντρέιμοντ Γκριν παρακολουθούσε τον Αντετοκούνμπο στον Φιλαθλητικό!

Ο Ντρέιμοντ Γκριν εκθείασε σε συνέντευξη του τον Γιάννη Αντετοκούνμπο λέγοντας πως τον είχε παρακολουθήσει όταν αγωνιζόταν στον Φιλαθλητικό.

Ο Ντρέιμοντ Γκριν παρακολουθούσε τον Αντετοκούνμπο στον Φιλαθλητικό!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει καταφέρει να «χτίσει» ένα λαμπρό όνομα στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ. Μεγάλοι αστέρες του αμερικανικού πρωταθλήματος τον εκθειάζουν περιμένοντας πολλά στο μέλλον από τον ίδιο.

Το εγκώμιο του έπλεξε πρόσφατα και ο Ντρέιμοντ Γκριν κατά την διάρκεια συνέντευξης του. Συγκεκριμένα δήλωσε πως παρακολουθούσε παρέα με τον πρόεδρο των Πίστονς, Τζο Ντι την πορεία του «Greek Freak» από τότε που φορούσε την φανέλα του Φιλαθλητικού.

Μάλιστα του είχε κάνει εντύπωση και το γήπεδο στο οποίο αγωνιζόταν σχολιάζοντας πως ήταν πολύ μικρό και δεν είχε πολλές θέσεις για τους φιλάθλους.

Αναλυτικά τα όσα είπε για τον Αντετοκούνμπο:
«Ακόμα θυμάμαι εκείνα τα videos του Γιάννη που έβλεπα με τον Τζο Ντι. Αυτός ο τύπος έπαιζε σε ένα τόσο μικρό γυμναστήριο, που δεν είχε καν χώρο για τον κόσμο να κάτσει και να παρακολουθήσει το παιχνίδι. Ο τοίχος ήταν δίπλα στο γήπεδο. Μου φαινόταν τρελό. Θυμάμαι να βλέπω το video και κάποια από τα πράγματα που έκανε ο μικρός ήταν απίστευτα. Ήταν πολύ άγουρος ακόμα, αλλά έτσι όπως κάλυπτε τον χώρο, καθόμασταν και σκεφτόμασταν ότι μπορεί να γίνει πραγματικά καλός».