Λίλαρντ: «Ξέρω τι παίκτης είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο»

Στη συνεργασία του με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο αναφέρθηκε ο Ντάμιαν Λίλαρντ στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των Μιλγουόκι Μπακς.

Λίλαρντ: «Ξέρω τι παίκτης είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο»

Τις πρώτες του δηλώσεις έκανε ο ως παίκτης των Μπακς ο Ντάμιαν Λίλαρντ που αναφέρθηκε όπως ήταν αναμενόμενο στην επικείμενη συνεργασία του με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο νέος άσος των «ελαφιών» τόνισε ότι ξέρει πολύ καλά τι παίκτης είναι ο «Greek Freak» όπως το ίδιο ξέρει και ο Έλληνας άσος της ομάδας του Μιλγουόκι.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την μετακίνηση στους Μπακς: «Ήταν μια διαφορετική εμπειρία. Άρχισα να σκέφτομαι την προετοιμασία και απλά περίμενα. Μετά ήρθε μια κλήση από τον ατζέντη μου και μου είπε "Σε αντάλλαξαν στο Μιλγουόκι". Από τον ήχο της φωνής του κατάλαβα ότι ήταν σοβαρό. Μετά την κλήση κατάλαβα ότι πάω εκεί. Άρχισα να σκέφτομαι την οικογένειά μου εκεί.

Για πρώτη φορά πανικοβλήθηκα λίγο. Έπρεπε να περάσω λίγο καιρό μόνος μου. Μετά με πήραν τηλέφωνο φίλοι και με ρωτούσαν αν ήταν αλήθεια. Έπειτα άρχισα να σκέφτομαι την ομάδα που θα συναντήσω εκεί. Άρχισα να καταλαβαίνω την ευκαιρία που θα έχω και το πόσο θέλω να κερδίσω. Πάντα είμαι αισιόδοξος και μπαίνοντας σε αυτή την κατάσταση ο ενθουσιασμός με χτύπησε ακόμα περισσότερο ερχόμενος εδώ.

Τις τελευταίες δύο εβδομάδες άρχισα να σκέφτομαι την προοπτική του Μιλγουόκι. Μίλησα με τον ατζέντη μου και σίγουρα ενδιαφερόμουν για το Μιλγουόκι. Έχω πει ότι πάντα θα ήθελα να παίξω με τον Γιάννη. Θέλω να είμαι ο εαυτός μου. Ξέρω τι παίκτης είναι ο Γιάννης, ξέρει τι παίκτης είμαι εγώ. Θέλω να το δείξω με την παρουσία μου στην ομάδα».

Για τη συνεργασία του με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Είμαι παίκτης πικ εν ρολ. Παίζοντας εναντίον του σκεφτόμουν τρόπους να τον μαρκάρω και να τον περιορίσω. Δεν μπορούσα να φανταστώ να έχει την μπάλα στη γραμμή των βολών και να δημιουργεί πλεονέκτημα. Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίζω μαζί του, θα δημιουργηθούν πολλές ευκαιρίες παίζοντας στο πλευρό του».