Φουρνιέ: «Νιώθω ότι οι Νικς με κρατούν όμηρο»

Ο Εβάν Φουρνιέ εξέφρασε δημόσια την επιθυμία του να αποχωρήσει από τους Νιου Γιορκ Νικς. 

Φουρνιέ: «Νιώθω ότι οι Νικς με κρατούν όμηρο»

Δηλώσεις σε γαλλικό Μέσο παραχώρησε ο Εβάν Φουρνιέ, ο οποίος εξέφρασε την επιθυμία του να φύγει από τους Νικς προκειμένου να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Μάλιστα ο Γάλλος διεθνής υποστήριξε στις δηλώσεις του πως η ομάδα της Νέας Υόρκης τον κρατάει σαν όμηρο. Την περασμένη σεζόν είχε αγωνιστεί σε 17 αγώνες μετρώντας 6.1 πόντους, 1.8 ριμπάουντ και 1.3 ασίστ κατά μέσο όρο.

Αναλυτικά τα όσα είπε: «Είμαι ακόμα στη Νέα Υόρκη αυτή τη στιγμή. Θέλω να φύγω. Αλλά πέρα από την αποχώρηση, θέλω να έχω την ευκαιρία να ξαναβρώ χρόνο συμμετοχής. Αυτό είναι όλο. Αυτό είναι κυρίως. Γιατί στη Νέα Υόρκη νιώθω εξαιρετικά καλά. Μου αρέσει να ζω εκεί, μου αρέσει το franchise, μου αρέσει να παίζω στο Madison Square Garden, αγαπώ τα παιδιά της ομάδας.

Οπότε θέλω απλώς να παίξω, αυτό είναι όλο. Αν πρέπει να βρω άλλο σύλλογο, να αλλάξω franchise, αν αυτό πρέπει να κάνω για να παίξω ξανά, αυτό θα ήθελα να κάνω.

Αν ήξερα, για παράδειγμα, ότι ο προπονητής θα μου έδινε 10-15 λεπτά εδώ κι εκεί, ξέρω ότι θα μπορούσα να το εκμεταλλευτώ στο έπακρο και να αρπάξω σταδιακά λεπτά και να αποδώσω καλά.

Αλλά δεν ισχύει καν αυτό. Δεν έχω την ευκαιρία να παίξω και ακόμα χειρότερα, νιώθω ότι με κρατούν όμηρο. Ελπίζω ότι αυτή η κατάσταση θα λυθεί μόνη της και ελπίζω ιδιαίτερα ότι οι Νικς θα μου δώσουν μια ευκαιρία».