Λέικερς και Νικς για Αντετοκούνμπο

Εάν αποφασίσει να φύγει από τους Μπακς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, οι Λέικερς και οι Νικς θα δώσουν μάχη για την απόκτησή του.

Λέικερς και Νικς για Αντετοκούνμπο

Ο insider του ΝΒΑ Μάρκ Στάιν έκανε μία αποκάλυψη στα social media σχετικά με το μέλλον του Γιάννη Αντετοκούνμπο και με αφορμή όσα δήλωσε πρόσφατα ότι μπορεί να σκεφτεί να φύγει από το Μιλγουόκι εάν νιώσει ότι δεν υπάρχει προοπτική κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με τον Στάιν οι Λέικερς και οι Νικς θα δείξουν ενδιαφέρον για την απόκτησή του Έλληνα σούπερ σταρ εάν προκύψει τέτοιο ενδεχόμενο.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Μαρκ Στάιν:

«Οι Λέικερς και οι Νικς αναφέρονται ήδη ως franchises που ενδιαφέρονται για τον Αντετοκούνμπο στην πορεία εάν αποφασίσει να φύγει από το Μιλγουόκι, το οποίο μόλις έκανε πολλές κινήσεις (υπογράφοντας εκ νέου τους Μίντλετον και Λόπεζ και αντικαθιστώντας τον Μάικ Μπουντενχόλζερ ως προπονητή με τον Άντριαν Γκρίφιν) για να προσπαθήσει να κατευνάσει τον σταρ του.

Μπορείτε να είστε σίγουροι, αν μη τι άλλο, ότι το θέμα του Γιάννη επιστρέφει και, είτε σας αρέσει είτε όχι, θα επαναφέρει το μέλλον του στο προσκήνιο της συζήτησης του ΝΒΑ μετά από μόλις τρεις σεζόν σχετικής ησυχίας που πρέπει να έχουν περάσει τρομερά γρήγορα για τους φαν των Μπακς».