Μίντλετον: «Θα δείτε έναν διαφορετικό Γιάννη!»

Ο συμπαίκτης του Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Μπακς, Κρις Μίντλετον, μίλησε για τον Έλληνα άσο σε συνέντευξή του σε γνωστό Μέσο των ΗΠΑ.

Μίντλετον: «Θα δείτε έναν διαφορετικό Γιάννη!»

Η μόνη -σχετική- αδυναμία στο παιχνίδι του Γιάννη Αντετοκούνμπο είναι το μακρινό σουτ, ωστόσο αυτό θα αλλάξει άρδην σύμφωνα με κάποιον που γνωρίζει πολύ καλά τον Έλληνα άσο.

Ο λόγος για τον συμπαίκτη του Γιάννη στους Μιλγουόκι Μπακς, τον Κρις Μίντλετον, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη στο γνωστό αμερικανό Μέσο CBS, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στον «Greek Freak»:

«Νομίζω ότι θα δείτε έναν εντελώς διαφορετικό Γιάννη φέτος! Θα έχει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στο σουτ, θα σουτάρει πιο ελεύθερα, Θα δοκιμάζει τρίποντα ή από μέση απόσταση χωρίς να πιέζει καταστάσεις...

Αυτή η επιθετική κατάσταση θα είναι τέλεια γι' αυτόν, αφού δεν θα είναι υποχρεωμένος να βάλει περισσότερη πίεση στο κορμί του.

Θα μπορεί να αξιοποιεί ό,τι του δίνει η άμυνά μας. Θα υπάρξουν στιγμές που θα κατεβάζει το κεφάλι και θα κάνει αυτό που ξέρει καλά! Σε κάθε περίπτωση, θα δείτε έναν νέο Γιάννη σε ό,τι αφορά τα τρίποντα και το πιο απελευθερωμένο παιχνίδι του».