Λούκα Ντόντσιτς: Στηρίζει τους πλημμυροπαθείς στη Σλοβενία

Στο πλευρό των πληγέντων από τις πλημμύρες στην Σλοβενία ο Λούκα Ντόντσιτς μέσω προσφοράς του Ιδρύματός του.

Λούκα Ντόντσιτς: Στηρίζει τους πλημμυροπαθείς στη Σλοβενία

Του πλημμυροπαθείς της Σλοβενίας στηρίζει έμπρακτα ο Λούκα Ντόντσιτς που πλήττεται από ακραία καιρικά φαινόμενα και καταρρακτώδεις βροχοπτώσεις.

Με ανακοίνωση του Ιδρύματος «Λούκα Ντόντσιτς» έγινε γνωστό ότι βρίσκεται στο πλευρό των τοπικών αρχών προσφέροντας την έμπρακτη βοήθειά του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Ίδρυμα Λούκα Ντόντσιτς συγκλονίζεται από τις καταστροφικές πλημμύρες που συνεχίζουν να σαρώνουν τις σλοβενικές κοινότητες, να καταστρέφουν σπίτια και να απειλούν ζωές. Είμαστε σε επαφή με τις τοπικές αρχές για να υποστηρίξουμε τις προσπάθειές τους για βοήθεια και θα συνεχίσουμε να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες τους, δεδομένων των συνθηκών.

Ευχαριστούμε ειλικρινά όλους τους πυροσβέστες και τους πρώτους ανταποκριτές στο πεδίο που ρισκάρουν τη ζωή τους για να βοηθήσουν όσους επλήγησαν περισσότερο. Κάθε πολίτης της Σλοβενίας που αντιμετώπισε τη θλιβερή απώλεια των σπιτιών και των αγαπημένων του προσώπων στον απόηχο αυτών των πλημμυρών παραμένει στις σκέψεις μας και κοντά στην καρδιά μας. Θα τους βοηθήσουμε με ό,τι καλύτερο μπορούμε».