Ιμπάκα: «Το πρόβλημα με τους Μπακς ήταν η έλλειψη επικοινωνίας»

Ο Σερζ Ιμπάκα δήλωσε ότι η αποχώρησή από τους Μπακς έγινε για θέματα επικοινωνίας γύρω από τον χρόνο συμμετοχής.

Ιμπάκα: «Το πρόβλημα με τους Μπακς ήταν η έλλειψη επικοινωνίας»

Ο βετεράνος του ΝΒΑ Σερζ Ιμπάκα μίλησε για την ρήξη του με τους Μιλγουόκι Μπακς σε συνέντευξή του στην «The Athletic» την Πέμπτη (3/8), λέγοντας ότι «δεν μπορούσε να αντέξει άλλο αυτό που συνέβαινε», καθώς ο χρόνος συμμετοχής του μειωνόταν χωρίς, όπως είπε, επαρκή επικοινωνία από την ομάδα.

Ο 33χρονος Ιμπάκα είπε ότι υπέγραψε στο Μιλγουόκι γνωρίζοντας ότι δεν θα έπαιζε όσο ήθελε και ότι είχε μιλήσει για την κατάσταση με τον πρώην προπονητή του Μάικ Μπουντενχόλζερ πριν υπογράψει. «(Ο Μπουντενχόλζερ) μου το είπε κατάμουτρα: Άκου, έρχεσαι εδώ, δεν σου υπόσχομαι τίποτα - αλλά ποτέ δεν ξέρεις, η σεζόν είναι μεγάλη, οι παίκτες μπορεί να έχουν τραυματισμούς, πρέπει να είσαι έτοιμος», δήλωσε ο Ιμπάκα.

Αλλά στη συνέχεια, είπε ο Ιμπάκα, τα πράγματα έγιναν πιο «μπερδεμένα» όταν το όνομά του δεν ονομαζόταν όταν άλλοι παίκτες τραυματίζονταν και αντ' αυτού του ζητήθηκε να παίξει «όταν οι παίκτες επιστρέφουν από τραυματισμούς». Είπε ότι το πρόβλημα ήταν η έλλειψη επικοινωνίας.

Ο Ιμπάκα πρόσθεσε: «Όταν πηγαίνω να μιλήσω με το front office, μου λένε διαφορετικά πράγματα. Με αγαπούν. Θέλουν να είμαι εκεί, θέλουν να μείνω. Και όταν επιστρέφω στο γήπεδο, τα πράγματα είναι διαφορετικά. Έφτασα σε κάποιο σημείο που δεν μπορώ να το αντέξω άλλο. Αγαπώ τόσο πολύ αυτό το παιχνίδι, αλλά αν αυτό πρόκειται να μου στερήσει την ψυχική μου ηρεμία, τη χαρά μου, δεν αξίζει τον κόπο. Κέρδισα τον σεβασμό μου σε αυτό το πρωτάθλημα. Τουλάχιστον επικοινωνήστε. Δεν ζητάω να παίξω, απλά ζητάω επικοινωνία».