Mε το μεγαλύτερο συμβόλαιο στα χρονικά του ΝΒΑ η ανανέωση των Σέλτικς με Τζέιλεν Mπράουν!

O Tζέιλεν Μπράουν θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στην ιστορία του ΝΒΑ, αφού συμφώνησε με τους Σέλτικς σε συμβόλαιο που θα του αποφέρει 304 εκατομμύρια δολάρια για 5 χρόνια!

Mε το μεγαλύτερο συμβόλαιο στα χρονικά του ΝΒΑ η ανανέωση των Σέλτικς με Τζέιλεν Mπράουν!

Την υπογραφή του στο ακριβότερο συμβόλαιο στα χρονικά του ΝΒΑ πρόκειται να βάλει ο Τζέιλεν Μπράουν εφόσον ισχύουν οι πληροφορίες ότι ο 26χρονος γκαρντ/φόργουορντ συμφώνησε σε πενταετή επέκταση, η οποία θα του αποφέρει 304 εκατομμύρια δολάρια στους τραπεζικούς του λογαριασμούς!

Μάλιστα, πάντα κατά την ίδια πληροφόρηση, στον τελευταίο χρόνο της συγκεκριμένης συμφωνίας, τη σεζόν 2028-29, ο Μπράουν θα πληρωθεί 70 εκατομμύρια δολάρια!

Παρότι η κίνηση βοηθά τους Σέλτικς να «δέσουν» έναν από τους κορυφαίους παίκτες τους, ο μισθός του παίκτη αναμένεται να καταλαμβάνει το 35% του salary cap της ομάδας.

Αν ληφθεί υπόψη ότι το επόμενο καλοκαίρι ο έτερος σταρ της Βοστόνης, Τζέισον Τέιτουμ, θα μπορεί να λάβει επίσης το αντίστοιχο συμβόλαιο, είναι πολύ πιθανό οι «Κέλτες» να δεσμεύσουν το 70% του salary cap τους για δύο αθλητές!

Ο Μπράουν μέτρησε την περασμένη σεζόν 26,6 πόντους, 6,9 ριμπάουντ και 3,5 ασίστ, ενώ συμμετείχε στο All Star Game και έφτασε με τους Σέλτικς μέχρι τους τελικούς περιφέρειας.