Απίστευτος ο Ρέντικ, εντυπωσιάζουν οι Σίξερς

Η ομάδα της Φιλαντέλφια έκανε το «3 στα 3» στη φετινή preseason απέναντι στους Μάβερικς με 120-114, έχοντας στη διάθεσή της έναν «άχαστο» κυριολεκτικά Ρέντικ και έναν πολύ καλό Εμπίντ.

Απίστευτος ο Ρέντικ, εντυπωσιάζουν οι Σίξερς

Οι Σίξερς συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν στη φετινή preseason, αφήνοντας υπόνοιες για μια... πολλά υποσχόμενη χρονιά . Αυτή τη φορά πέρασαν με επιτυχία το εμπόδιο των Μάβερικς του Λούκα Ντόνσιτς και του Κώστα Αντετοκούμπο. Το Ντάλας μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, ωστόσο οι Σίξερς έχοντας σε τρομερή μέρα τον Τζέι Τζέι Ρέντικ των 28 πόντων, που κυριολεκτικά δεν έχασε ούτε ένα σουτ στο παιχνίδι έχοντας 10/10 σουτ εκ των οποίων 7/7 τρίποντα, είχαν πάντα τις λύσεις για να μένουν στο παιχνίδι. Σε πολύ καλή κατάσταση, όπως συνήθως ήταν και ο Τζοέλ Εμπίντ, που πέτυχε ακόμη ένα «νταμπλ-νταμπλ», σημειώνοντας 22 πόντους, 10 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 1 κλέψιμο. Σημαντική ήταν επίσης η συνεισφορά του Μπεν Σίμονς, που μπορεί να σταμάτησε στους 9 πόντους, αλλά μοίρασε 10 ασίστ και μάζεψε 9 ριμπάουντ. Σε απόδοση ακολούθησε ο Λάντρι Σάμετ, πετυχαίνοντας 18 πόντους, 3 ριμπάουντ και 1 ασίστ.

Όσον αφορά τους Μάβερικς, κορυφαίος ήταν ο Ντένις Σμιθ Τζούνιορ, που μέτρησε 20 πόντους, 5 ριμπάουντ και 5 ασίστ. Αμέσως καλύτερος, εμφανίστηκε ο Μαξιμίλιαν Κλέμπερ με 17 πόντους, 7 ριμπάουντ και 4 μπλοκ. Ο Λούκα Ντόνσιτς, ήταν αρκετά καλός αμυντικά σταμτώντας στους 11 πόντους, 6 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 3 κλεψίματα και 2 μπλοκ. Αγωνίστηκε και ο Κώστας Αντετοκούμπο ο οποίος σημείωσε 6 πόντους, μόλις σε 4 λεπτά συμμετοχής.