Βεζένκοφ: «Η πιο δύσκολη απόφαση που πήρα. Για πάντα κόκκινος...»

Η ανάρτηση του Σάσα Βεζένκοφ για την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό, πριν ξεκινήσει την καριέρα του στο ΝΒΑ και τους Κινγκς.

Βεζένκοφ: «Η πιο δύσκολη απόφαση που πήρα. Για πάντα κόκκινος...»

Ο Σάσα Βεζένκοφ με ανάρτησή του στον λογαριασμό του στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφέρθηκε στην απόφασή του να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό και να συνεχίσει την καριέρα του στο ΝΒΑ και τους Κινγκς.

«Στους φίλους του Ολυμπιακού. Μετά από πολλές ώρες σκέψης τις τελευταίες μέρες, πήρα την απόφαση να εξερευνήσω τον κόσμο του ΝΒΑ. Χωρίς αμφιβολία, αυτή είναι η πιο δύσκολη απόφαση που πήρα ποτέ. Το να φύγω από αυτόν τον εκπληκτικό σύλλογο μετά από πέντε χρόνια, είναι σαν να αφήσω πίσω ένα κομμάτι της καρδιάς μου.

Στον Ολυμπιακό έκανα τα όνειρά μου πραγματικότητα. Βρήκα μία οικογένεια και ένα ζεστό σπίτι. Έδωσα τα πάντα κάθε στιγμή που φόρεσα αυτή τη φανέλα.

Στις πιο δύσκολες στιγμές μείναμε ενωμένοι, ανεβήκαμε και θα πρέπει να είμαστε περήφανοι για όσα πετύχαμε. Παλέψαμε μέχρι το τέλος.

Δεν υπάρχουν λόγια για να σας ευχαριστήσω. Θα κρατάω μαζί μου την υποστήριξη και την αγάπη σας καθώς ξεκινάω αυτό το νέο κεφάλαιο. Μέχρι οι δρόμοι μας να συναντηθούν ξανά, μείνετε δυνατοί και κρατήστε αναμμένη τη φλόγα. Μιας φορά κόκκινος, πάντα κόκκινος…», ανέφερε σχετικά.