Κλίπερς: «Καθάρισε» το γόνατο του Λέοναρντ, θα επιστρέψει στις προπονήσεις

Ο σμολ φόργουορντ των Λος Άντζελες Κλίπερς, Καουί Λέοναρντ, υποβλήθηκε σε «επέμβαση καθαρισμού» στο τραυματισμένο δεξί γόνατό του στις 6 Ιουνίου, σύμφωνα με τον πρόεδρο των Κλίπερς Λόρενς Φρανκ.

Κλίπερς: «Καθάρισε» το γόνατο του Λέοναρντ, θα επιστρέψει στις προπονήσεις

Μετά το ντραφτ τα ξημερώματα της Παρασκευής (23/6), ο Λόρενς Φρανκ και ο προαχθείς γενικός διευθυντής Τρεντ Ρέντεν μίλησαν για το χρονοδιάγραμμα του Καουί Λέοναρντ, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ο Λέοναρντ θα έχει αναρρώσει πλήρως εγκαίρως για το training camp.

Ο Λέοναρντ έπαιξε στον πρώτο του αγώνα για τα πλέι οφ μετά από σχεδόν δύο χρόνια τον περασμένο Απρίλιο, οδηγώντας τους Κλίπερς στη νίκη στο Game 1 στο Φοίνιξ για την έναρξη των προημιτελικών της Δυτικής Περιφέρειας. Ήταν μια θριαμβευτική επιστροφή για τον Λέοναρντ μετά την μερική ρήξη του δεξιού χιαστού που υπέστη στην postseason του 2021, χάνοντας τους τελικούς της Δυτικής Περιφέρειας και ολόκληρη τη σεζόν 2021-22.

Όμως ο Λέοναρντ τραυματίστηκε σε εκείνο το Game 1, έπαιξε στην ήττα στο Game 2 και στη συνέχεια έχασε τα τρία τελευταία παιχνίδια της σειράς που τελικά κέρδισαν οι Σανς.

Ο Πολ Τζορτζ έχασε επίσης ολόκληρη τη postseason με ένα διάστρεμμα στο δεξί γόνατο, από το οποίο έχει αναρρώσει επίσης.
Τραυματίστηκε στο ίδιο γόνατο στα πλέι οφ του 2021 και αργότερα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, η οποία του κόστισε τη σεζόν 2021-22.