Μπάτλερ: «Ευγνώμων που κάναμε αυτή την πορεία» (vid)

Ο Τζίμι Μπάτλερ σχολίασε τη φετινή πορεία των Μαϊάμι Χιτ, οι οποίοι έφτασαν έως τους τελικούς του ΝΒΑ.

Μπάτλερ: «Ευγνώμων που κάναμε αυτή την πορεία» (vid)

Οι Μαϊάμι Χιτ ξεπέρασαν τα όριά τους και κατάφεραν να φτάσουν έως τους τελικούς του ΝΒΑ. Εκεί έπεσαν πάνω στους ανώτερους Ντένβερ Νάγκετς, οι οποίοι στέφθηκαν πρωταθλητές.

Ο Τζίμι Μπάτλερ παρά την απώλεια του τίτλου έκανε λόγο για μία πετυχημένη σεζόν, ενώ τόνισε πως οι Χιτ μπορούν να πάρουν το πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα είπε: «Eίμαι ευγνώμων που κάναμε αυτή την πορεία, μπορεί να μην τα καταφέραμε στους τελικούς αλλά νιώθω ευλογημένος. Ποτέ δεν ξέρεις πώς θα είναι η ομάδα του χρόνου, αλλά είμαι βέβαιος πως ο Πατ Ράιλι και ο Έρικ Σπόελστρα θα φτιάξουν πάλι μια καλή ομάδα. Αυτά τα τέσσερα χρόνια ήταν σπουδαία, είχαμε την ευκαιρία να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα και εξακολουθώ να πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε ως ομάδα. Έμαθα πολλά, με δίδαξαν πολλά και μακάρι να μπορούσα να πάρω τον τίτλο για αυτά τα παιδιά. Είναι ωραίο να νιώθεις ότι σε αγαπούν και σε εκτιμούν».

Για τους Νάγκετς σχολίασε: «Συγχαρητήρια στους Νάγκετς, το άξιζαν. Μας κέρδισαν δίκαια. Είμαστε πολύ ενωμένοι σε αυτό το γκρουπ και έχουμε έναν μεγάλο ηγέτη. Ήταν μια πολύ καλή σεζόν, μια εξαιρετική πορεία, αλλά δεν μπορούμε να το σκεφτούμε αυτό τώρα».