Μπάτλερ: «Θα πάμε στη Βοστόνη για τη νίκη»

Ο Τζίμι Μπάτλερ μίλησε μετά το παιχνίδι του Μαϊάμι με τη Σέλτικς και έδωσε το σύνθημα για την έβδομη αναμέτρηση.

Μπάτλερ: «Θα πάμε στη Βοστόνη για τη νίκη»

Ο Τζίμι Μπάτλερ στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι του Μαϊάμι με τους Σέλτικς προσπάθησε να τονώσει τη ψυχολογία των συμπαικτών του τονίζοντας πως η ομάδα του θα πάει στη Βοστόνη για να πάρει τη νίκη.

«Το μπάσκετ είναι πάρα πολύ διασκεδαστικό άθλημα. Τώρα πρέπει να νικήσουμε εκτός έδρας σε ένα πολύ δύσκολο περιβάλλον, αλλά μπορούμε να το κάνουμε», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Θα μείνουμε ενωμένοι. Αν έπαιζα καλύτερα δεν θα ήμασταν καν σε αυτή την θέση τώρα. Προσωπικά θα είμαι καλύτερος στο επόμενο παιχνίδι και αυτό με κάνει να χαμογελάω. Όταν παίζω καλύτερα, παίζουμε όλοι καλύτερα.

Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό τώρα. Πρέπει να προχωρήσουμε. Είμαι περήφανος για τους συμπαίκτες μου, που έδωσαν ό,τι είχαν για να έχουμε μία ευκαιρία για να τα καταφέρουμε. Δεν μας πήγε όπως το υπολογίζαμε, αλλά έτσι κι αλλιώς δεν μας έχει... πάει σε όλη την σεζόν».

Καταλήγοντας ο Τζίμι Μπάτλερ είπε: «Πρέπει να κάνουμε κάτι ξεχωριστό εκτός έδρας, αλλά είμαστε μία ξεχωριστή ομάδα, οπότε είμαστε έτοιμοι. Θα μείνουμε ενωμένοι. Μετά από μία τέτοια ήττα όλοι χαμογελούσαμε, επειδή ξέρουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Δεν θα αφήσω κανέναν να τα παρατήσει. Δεν με νοιάζει τι θα γίνει. Θα πάμε στην Βοστόνη και θα νικήσουμε».