Τζέιμς: «Μπορούμε να την πρόκριση»

Εξακολουθώ να πιστεύω ότι μπορούμε να προκριθούμε», δήλωσε ο σούπερ σταρ των Λέικερς, μετά την τρίτη συνεχόμενη ήττα της ομάδας του από τους Νάγκετς (119-108). 

Τζέιμς: «Μπορούμε να την πρόκριση»

Οι Λέικερς χάνουν 3-0 στη σειρά των τελικών της Δύσης από τους Νάγκετς, ωστόσο ο ΛεΜπρόν Τζέιμς δεν χάνει την πίστη του. Ο «Βασιλιάς» ξεκαθάρισε πως πιστεύει οτι μπορεί η ομάδα του Λος Άντζελες να κάνει την ανατροπή και να γίνει η πρώτη που γυρίζει από το 3-0!

«Πρέπει να κερδίζουμε ένα παιχνίδι τη φορά. Πρέπει να επικεντρωθούμε στο τέταρτο παιχνίδι που έρχεται, αυτό είναι το μόνο που μπορούμε να σκεφτούμε», είπε ο Αμερικανός που σημείωσε 23 πόντους και μάζεψε 12 ριμπάουντ. «Είχαμε ευκαιρίες, αλλά δεν τις εκμεταλλευτήκαμε», πρόσθεσε.

«Ααυτή είναι η νοοτροπία μου, σίγουρα», είπε ο 38χρονος Τζέιμς, αναζητώντας ένα πέμπτο πρωτάθλημα, το οποίο θα ήταν το δεύτερο με τους Λέικερς μετά τη στέψη του 2020. «Πρέπει να το πιστέψουμε. Δεν μπορώ να μιλήσω για τα παιδιά γιατί δεν ξέρω τι περνάει από το μυαλό τους αυτή τη στιγμή. Αλλά εξακολουθώ να το πιστεύω», επέμεινε.

«Ήρθε η ώρα να πάμε σπίτι και να συνέλθουμε, πριν προετοιμαστούμε για το ματς», για το ήδη καθοριστικό 4ο ματς της σειράς».