Γουεμπανιάμα: Οδεύει προς Σπερς

Οι Σαν Αντόνιο Σπερς θα έχουν την πρώτη επιλογή στο draft του 2023 κάτι που σημαίνει πως θα κινηθούν για τον Βίκτορ Γουεμπανιάμα. 

Γουεμπανιάμα: Οδεύει προς Σπερς

Παίκτης των Σπερς θα πρέπει να θεωρείται ο Βίκτορ Γουεμπανιάμα, αφού το Σαν Αντόνιο θα έχει την πρώτη επιλογή στο draft του 2023.

Τα αποτελέσματα του ΝΒΑ Lottery έφεραν ένα νέο κύμα αισιοδοξίας στους φίλους τους Σπερς, οι οποίοι πανηγύρισαν στο άκουσμα της είδησης. Ο Γάλλος ψηλός αποτελεί ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα της Ευρώπης και το όνομά του έχει ακουστεί για πολλές ομάδες των ΗΠΑ.

Στους Σπερς ο Γουεμπανιάμα θα έχει την ευκαιρία να συνεργαστεί με τον πολύπειρο Γκρεγκ Πόποβιτς. Τα τέσσερα τελευταία χρόνια το Σαν Αντόνιο δεν έχει προκριθεί στα play off και η άφιξη του Γουεμπανιάμα ίσως αλλάξει τη μοίρα του.

Στο άκουσμα της είδησης ο νεαρός Γάλλος δήλωσε: «Υπάρχει μία ξεχωριστή σχέση ανάμεσα στη Γαλλία και τους Σπερς λόγω Τόνι Πάρκερ και Μπορίς Ντιαό. Ξέρω πως η μισή Γαλλία, αν όχι ολόκληρη, ήθελε να πάρουν οι Σπερς το No1 pick στο Draft. Κοιτούσα τους πάντες στο δωμάτιο, ήμουν χαρούμενος. Όχι να το παινευτώ, αλλά ήξερα πως θα συμβεί αυτό. Βιντεοσκόπησα τον εαυτό μου να το λέει καθώς πήγαινα στην προπόνηση το πρωί. Μου το είπε το σύμπαν. Τα όνειρα, τα προαισθήματα, βγαίνουν κάποιες φορές».