ΝτεΡόζαν: «Πολλοί παίκτες θέλουν όσα προσφέρει το NBA, χωρίς να δουλεύουν το παιχνίδι τους»

Ξέσπασε ο ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν, αναφερόμενος στον μεγάλο αριθμό των παικτών του NBA, οι οποίοι δεν αγαπούν το μπάσκετ και δεν δουλεύουν το παιχνίδι τους, αλλά εκμεταλλεύονται τα προνόμια που προσφέρει.

ΝτεΡόζαν: «Πολλοί παίκτες θέλουν όσα προσφέρει το NBA, χωρίς να δουλεύουν το παιχνίδι τους»

Ο ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν, μιλώντας στο Podcast P του Πολ Τζορτζ, σχολίασε την παρούσα κατάσταση στο NBA και τον μεγάλο αριθμό παικτών στη Λίγκα που δεν αγαπούν πραγματικά το μπάσκετ, αλλά μόνο τη φήμη και τα παχυλά συμβόλαια που αυτό προσφέρει:

«Θα είμαι ειλικρινής. Είμαι ο τύπος που κρατάει την άποψή του για τον εαυτό του. Κάθομαι χαλαρός στο πίσω κάθισμα, αλλά βρισκόμενος τόσα χρόνια σε αυτό το πρωτάθλημα έχω αντιληφθεί πόσοι μα..ες δεν αγαπούν το μπάσκετ, που το θεωρούν δεδομένο, που έχουν την πεποίθηση ότι είναι ανώτεροι, που θέλουν όσα συνοδεύονται με το να παίζεις στο NBA, αλλά βαριούνται να δουλέψουν το παιχνίδι τους. Είναι τόσο απογοητευτικό».

Ο άσος των Μπουλς αναφέρθηκε σε μία ανάρτηση του ΛεΜπρόν, ο οποίος έγραψε πως γιος του, Μπρόνι Τζέιμς, είναι ήδη καλύτερος από αρκετά «γατάκια» που αγωνίζονται στο NBA:

«Εμείς παίζαμε σε μία εποχή που έπρεπε να κερδίσεις το κάθε τι. Πλέον υπάρχουν τόσοι παίκτες που έρχονται και νομίζουν ότι πρέπει να παίζουν επειδή κάποιος φίλος τους τους είπε ότι είναι καλοί. Αδερφέ, δεν είσαι καλός. Θα εκπλαγείς (σ.σ. από το πόσοι είναι). Οπότε καταλαβαίνω το νόημα της ανάρτησης του ΛεΜπρόν».