Γιόκιτς: «Νόμιζα ότι η λίγκα μας προστατεύει…»

Ο Νίκολα Γιόκιτς έδωσε την δική του εκδοχή για το επεισόδιο που είχε με τον ιδιοκτήτη των Φοίνιξ Σανς Ματ Ίσμπια κατά τη διάρκεια του Game 4 των play off

Γιόκιτς: «Νόμιζα ότι η λίγκα μας προστατεύει…»

Απίθανα πράγματα συνέβησαν στο Game 4 των Σανς με τους Νάγκετς, με τον Νίκολα Γιόκιτς να προσπαθεί να πάρει την μπάλα από τα χέρια ενός οπαδού - που αποδείχθηκε ότι ήταν ο ιδιοκτήτης του Φοίνιξ - φτάνοντας στο σημείο να τον σπρώξει και τους διαιτητές να τον χρεώσουν με τεχνική ποινή.

Ο Σέρβος σέντερ πάντως δίνει την δική του εκδοχή αναφορικά με το συμβάν με τον Ματ Ίσμπια ρίχνοντας τα βέλη του στο NBA.

Από την ώρα που έγινε το συμβάν μεταξύ του Νίκολα Γιόκιτς και του Ματ Ίσμπια όλες οι κουβέντες στην άλλη άκρη του Ατλαντικού περιστρέφονται γύρω από το συγκεκριμένο επεισόδιο. Λογικό. Άλλωστε δεν έχουμε δει πολλές φορές στο παρελθόν παίκτες να κοντράρονται με ιδιοκτήτες ομάδων.

Ο Νίκολα Γιόκις, όμως, έδωσε τη δική του εκδοχή. «Ο διαιτητής μου είπε ότι χρησιμοποίησα τον αγκώνα μου για να απωθήσω τον οπαδό. Αλλά αυτός ήταν πρώτος που άπλωσε τα χέρια του πάνω μου» είπε ο Σέρβος και συνέχισε:

«Νόμιζα ότι η λίγκα μας προστατεύει. Αλλά μάλλον κάνω λάθος. Ξέρω πολύ καλά ότι είναι ο ιδιοκτήτης των αντιπάλων. Αλλά δε με ενδιαφέρει. Είναι ένας ακόμα οπαδός που καθόταν στις θέσεις δίπλα στο παρκέ. Και επηρέασε το παιχνίδι με το να έχει πάρει την μπάλα και να μη μου τη δίνει».

Την ίδια στιγμή ο Γιόκιτς βρήκε συμπαραστάτη στο πρόσωπο του προπονητή του. «Ένας οπαδός πήρε τη μπάλα και ήθελε να κάνει το… κομμάτι του. Τι είναι αυτά; Απλά δώσε τη μπάλα φίλε» είπε ο Μάικλ Μαλόουν και πρόσθεσε: «Δεν έχει καμία σημασία αν ήταν ένας απλός οπαδός η ο ιδιοκτήτης μας ομάδας».