ΛεΜπρόν: «Θέλω να παίξω με τον γιο μου» (vid)

Ο Αμερικανός σούπερ σταρ των Λος Άντζελες Λέικερς ΛεΜπρόν Τζέιμς επιβεβαίωσε μετά τον αγώνα κόντρα στους Ουόριορς πως μεγάλο του όνειρο είναι να παίξει με τον γιό του Μπρόνι στο ΝΒΑ

ΛεΜπρόν: «Θέλω να παίξω με τον γιο μου» (vid)

Πολλά βήματα μπροστά όσον αφορά την καριέρα του έχει κάνει ο Μπρόνι Τζέιμς, γιος του ΛεΜπρόν, ο οποίος θα αγωνιστεί στο NCAA και επέλεξε το κολέγιο USC, της Νότιας Καρολίνας.

Έχει ακουστεί πολλές φορές πως ο στόχος του «βασιλιά» είναι να περιμένει τον γιο του να μπει στο ΝΒΑ, έτσι ώστε να καταφέρει να αγωνιστεί μαζί του.

Ο ίδιος μετά το ματς των Λέικερς με τους Ουόριορς επιβεβαίωσε τις πληροφορίες, τονίζοντας ότι επιθυμεί σοβαρά να παίξει μαζί με τον Μπρόνι.

Παρόλα αυτά, όπως ανέφερε, αυτό είναι απλώς ο δικός του στόχος και δεν σημαίνει ότι θέλει το ίδιο και ο γιος του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
«Ήμουν σοβαρός όταν το πρωτοείπα, και το σκέφτομαι ακόμα σοβαρά. Έχω κάνει ό, τι έπρεπε να κάνω σε αυτό το πρωτάθλημα. Ο γιος μου θα κάνει το ταξίδι του.

Και όποιο κι αν είναι το ταξίδι του, όπως κι αν είναι το ταξίδι του, θα κάνει ό,τι καλύτερο γι' αυτόν. Και εμείς όλοι ως οικογένειά του θα τον στηρίξουμε σε ό,τι αποφασίσει να κάνει.

Έτσι, επειδή αυτή είναι η φιλοδοξία μου ή ο στόχος μου, δεν σημαίνει ότι είναι δικός του. Και είμαι απολύτως εντάξει με αυτό».