Κράουντερ για Μπακς: «Δεν έχω ιδέα γιατί με έφεραν εδώ»

Ξέσπασε κατά των παραγόντων των Μπακς και κατά του Μάικ Μπουντενχόλζερ ο Τζέι Κράουντερ με αφορμή τον ελάχιστο χρόνο συμμετοχής του στο Μιλγουόκι.

Κράουντερ για Μπακς: «Δεν έχω ιδέα γιατί με έφεραν εδώ»

Δεν μάσησε τα λόγια του ο Τζέι Κράουντερ!

Μόλις μια ημέρα μετά τον αποκλεισμό των Μπακς από τους Χιτς ο φόργουορντ των «ελαφιών» σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Τζιμ Οτσάρσκι της Milwaukee Journal Sentinel τα έβαλε ανοιχτά με την ομάδα.

«Δεν έχω ξαναβρεθεί σε κατάσταση σαν αυτή. 11 χρόνια, δείτε την καριέρα μου. Πάντα έπαιζα. Είμαι μπερδεμένος, δεν ξέρω γιατί με έφεραν εδώ, δεν ξέρω ποιος ήταν ο σκοπός μου σε αυτή την ομάδα. Προφανώς και δεν περίμενα ότι δεν θα αγωνίζομαι, διότι δεν συνέβη ποτέ στην πορεία μου στο NBA. Γιατί να συμβεί τώρα; Ρωτήστε αυτούς που πρέπει, εγώ είμαι παίκτης και πρέπει να κάνω αυτό που λέει ο προπονητής. Σίγουρα όμως το γεγονός ότι δεν χρησιμοποιήθηκα στο Game 4 μου έδειξε ότι δεν θα παίξω ούτε στο Game 5», δήλωσε ο Κράουντερ

Ωστόσο, όταν ρωτήθηκε για το μέλλον του δήλωσε πως εξακολουθεί να του αρέσει το Μιλγουόκι και ότι θα ήθελε να παραμείνει: «Θα ήθελα να μείνω γιατί στα αποδυτήρια υπάρχει ένα σπουδαίο γκρουπ παικτών που βάζει πάνω απ' όλα τη δουλειά και μετά τη διασκέδαση. Μπορώ να δουλέψω σε ένα τέτοιο περιβάλλον και πράγματι εκτιμώ τους συμπαίκτες μου για τον τρόπο με τον οποίο με υποδέχθηκαν. Από την πρώτη στιγμή υπήρχε αγάπη από την πλευρά τους»