Σπόντες Εμπίντ για Γιάννη: «Όποιος πει ότι δεν τον νοιάζει το βραβείο του MVP λέει μ@@@@@@ς»

Ο Τζόελ Εμπίντ σε συνέντευξη που παραχώρησε χαρακτήρισε το βραβείο του MVP της regular season του NBA ως την πιο σημαντική επιβράβευση που μπορεί να έχει ένας παίκτης, πετώντας παράλληλα καρφιά προς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Σπόντες Εμπίντ για Γιάννη: «Όποιος πει ότι δεν τον νοιάζει το βραβείο του MVP λέει μ@@@@@@ς»

Ο Τζόελ Εμπίντ από την πρώτη στιγμή που θεωρήθηκε ως φαβορί για το βραβείο του MVP της regular season του NBA δεν έχει κρύψει την πεποίθησή του πως αυτός και μόνο αυτός αξίζει να να αναδειχθεί πολυτιμότερος παίκτης του μαγικού κόσμου του NBA στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Μάλιστα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Showtime Basketball ο Καμερουνέζος σέντερ των Σίξερς δεν αρκέστηκε στο να δηλώσει για ακόμα μια φορά πως αξίζει ο ίδιος να κατακτήσει το βραβείο, αλλά χωρίς κανέναν δισταγμό είπε: «Αν κάποιος πει ότι δεν τον ενδιαφέρει, αυτά είναι μ@λ@κίες», και φυσικά αναφερόταν στον Γιάννη Αντετοκούνμπο ο οποίος έχει δηλώσει πολλάκις πως δεν τον νοιάζει να αναδειχθεί MVP, αλλά να κατακτήσει το δεύτερο δαχτυλίδι του με τους Μπακς.

«Αν κάποιος πει ότι δεν τον ενδιαφέρει, αυτά είναι μ@λ@κίες.

Όποιος λέει ότι δεν ενδιαφέρεται, λέει ψέματα. Αυτό είναι το καλύτερο βραβείο που μπορείς να πάρεις ως παίκτης και σημαίνει πολλά.

Αν το κατακτήσω, θα είναι μία ανταμοιβή όλης της δουλειάς μου. Για αυτό με ενδιαφέρει. Δουλεύεις σκληρά για αυτό. Αν το κατακτήσεις, τότε υπάρχει αναγνώριση σε αυτό που κάνεις», ήταν τα λόγια του Εμπίντ.