Μπρίτνεϊ Γκράινερ: Ετοιμάζει βιβλίο για την εμπειρία της στις φυλακές της Ρωσίας

Η Μπρίτνεϊ Γκράινερ είναι έτοιμη να γράψει ένα αυτοβιογραφικό βιβλίο για τους δέκα μήνες που φυλακίστηκε στη Ρωσία.

Μπρίτνεϊ Γκράινερ: Ετοιμάζει βιβλίο για την εμπειρία της στις φυλακές της Ρωσίας

Έτοιμη να μοιραστεί λεπτομέρειες από όσα βίωσε στις φυλακές της Ρωσίας είναι η Μπρίτνεϊ Γκράινερ.

Το βιβλίο της Αμερικανίδας σούπερ σταρ του WNBA αναμένεται να κυκλοφορήσει σε περίπου έναν χρόνο από τώρα, με την 32χρονη αθλήτρια των Φοίνιξ Μέρκιουρι να δηλώνει πως αυτή την στιγμή, για πρώτη φορά μετά το τέλος αυτής της περιπέτειάς της, είναι έτοιμη να μοιραστεί τους όλα όσα έζησε.

«Εκείνη η μέρα (σσ. τον Φεβρουάριο του 2022) ήταν η αρχή μιας ακατάληπτης περιόδου στη ζωή μου που μόνο τώρα είμαι έτοιμη να μοιραστώ. Ο κύριος λόγος που επέστρεψα στη Ρωσία για δουλειά εκείνη την ημέρα ήταν επειδή ήθελα να κάνω περήφανη τη γυναίκα, την οικογένειά μου και τους συμπαίκτες μου. Μετά από απίστευτα απαιτητικούς 10 μήνες κράτησης, είμαι ευγνώμων που διασώθηκα και είμαι σπίτι. Οι αναγνώστες θα διαβάσουν την ιστορία μου και θα καταλάβουν γιατί είμαι τόσο ευγνώμων για την υποστήριξη (που δέχτηκα) από ανθρώπους σε όλο τον κόσμο», ανέφερε η Γκράινερ.

Υπενθυμίζουμε ότι αυτό θα είναι η δεύτερη συγγραφική προσπάθεια της Γκράινερ, αφού το 2014 είχε εκδώσει ένα βιβλίο με τίτλο "In My Skin: My Life On and Off the Basketball Court".