Πέλικανς: Εκτός play-in ο Ουίλιαμσον

Ο Ζάιον Ουίλιαμσον δεν θα είναι στην διάθεση των Νιου Ορλίνς Πέλικανς ούτε στην διαδικασία των play-in, σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα.

Πέλικανς: Εκτός play-in ο Ουίλιαμσον

Τις υπηρεσίες του Ζάιον Ουίλιαμσον αναμένεται να στερηθούν και στην διαδικασία των play-in του NBA οι Πέλικανς.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο δημοσιογράφος της Athletic, Σαμς Σαράνια, ο 22χρονος σέντερ έχει ελάχιστες πιθανότητες να επιστρέψει στη δράση στο τουρνουά play-in της επόμενης εβδομάδας, καθώς η ομάδα της Νέας Ορλεάνης κινείται πολύ προσεκτικά στο θέμα της αποθεραπείας του και επομένως δεν θα βιαστεί να τον εντάξει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του συλλόγου.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Ουίλιαμσον είναι εκτός δράσης από τις 2 Ιανουαρίου με πρόβλημα στον οπίσθιο μηριαίο, χάνοντας πέρα από τις αναμετρήσεις των Πέλικανς και το NBA All-Star Game.

Οι Πέλικανς (με ρεκόρ 41-39) έχουν ακόμα κάποιες μικρές πιθανότητες να τερματίσουν στην πρώτη εξάδα της Δύσης και να μπουν κατευθείαν στα play-off του NBA εάν καταφέρουν να κερδίσουν στις δύο εναπομείναντες αγωνιστικές, ενώ παράλληλα χρειάζεται οι Λέικερς (με ρεκόρ 41-39) να χάσουν μια από τις δύο αναμετρήσεις τους και τέλος οι Ουόριορς (με ρεκόρ 41-39) να κάνουν δύο ήττες.

Σε περίπτωση που συμβεί κάτι τέτοιο και οι Πέλικανς περάσουν κατευθείαν στα play-off κατά πάσα πιθανότητα θα έχουν κανονικά στην διάθεσή τους τον Ουίλιαμσον.