Ντόνσιτς για Ίρβινγκ: «Δεν έχουμε καθόλου χημεία, μου λείπει ο Μπράνσον»

Ο Λούκα Ντόνσιτς σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην έλλειψη χημείας που υπάρχει στο στρατόπεδο των Μάβερικς μετά την άφιξη του Ίρβινγκ στο Ντάλας, ενώ μίλησε και για τον περσινό του συμπαίκτη, Τζέιλεν Μπράνσον.

Ντόνσιτς για Ίρβινγκ: «Δεν έχουμε καθόλου χημεία, μου λείπει ο Μπράνσον»

«Βγήκαν τα μαχαίρια» στο «στρατόπεδο» των Μάβερικς!

Ο Καϊρί Ίρβινγκ ήρθε λίγο πριν την trade deadline με σκοπό να βοηθήσει στη προσπάθεια της ομάδας του Ντάλας να βελτιώσει τις πιθανότητές της για μία καλή πορεία, όμως αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο 37-42 και εκτός όχι μόνο από τα playoffs, αλλά και τα play in!

Με τους Τεξανούς να πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο και να πέφτουν διαρκώς θέσεις στον βαθμολογικό πίνακα του NBA, ο Λούκα Ντόνσιτς σε δηλώσεις του δεν «μάσησε» τα λόγια του, τονίζοντας πως η ομάδα δεν έχει καθόλου χημεία και ο «Uncle Drew» δεν ταιριάζει καθόλου στο υπόλοιπο σύνολο, ενώ αναφέρθηκε και στον περσινό του συμπαίκτη, Τζέιλεν Μπράνσον, λέγοντας πως λείπει πολύ από την ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την αποχώρηση του Μπράνσον κι αν του λείπει από την ομάδα: «Πολύ. Μου λείπει πολύ. Είναι σπουδαίος τύπος και σπουδαίος παίκτης».

Για την προσθήκη του Ίρβινγκ: «Νομίζω ότι όλοι βλέπουν ότι δεν έχουμε την περσινή χημεία. Νομίζω ότι πέρυσι η χημεία μας βρισκόταν στο υψηλότερο επίπεδο. Αυτό είναι κάτι που δεν χτίζεται από την μία στιγμή στην άλλη, είναι μία μεγάλη διαδικασία».

Για το πρόβλημα των Μάβερικς: «Δεν νομίζω ότι έχουμε πρόβλημα στην επίθεση. Το θέμα μας είναι η άμυνα. Πιστέυω ότι ο οποιοσδήποτε μπορεί να σκοράρει σε εμάς. Οποιοσδήποτε όμως».