Ντοκ Ρίβερς για Εμπίντ: «Έβαλε τέλος στην συζήτηση για το βραβείο του MVP»

Ο Ντοκ Ρίβερς σε δηλώσεις του μετά την σπουδαία επικράτηση των Φιλαδέλφεια Σίξερς επί των Μπόστον Σέλτικς (103-101) μίλησε για την τρομερή εμφάνιση του Τζόελ Εμπίντ, τονίζοντας πως με το χθεσινό ματς έβαλε τέλος στην συζήτηση για το ποιος πρέπει να αναδειχθεί MVP της regular season του NBA.

Ντοκ Ρίβερς για Εμπίντ: «Έβαλε τέλος στην συζήτηση για το βραβείο του MVP»

Ο προπονητής των Σίξερς, Ντοκ Ρίβερς, μετά το τέλος της αναμέτρησης κόντρα στους Σέλτικς (103-101) αναφέρθηκε στην τρομακτική εμφάνιση του Τζόελ Εμπίντ, ο οποίος σημείωσε 52 πόντους με 20/25 σουτ, 13 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 2 τάπες σε 39 λεπτά.

Ο τεχνικός της Φιλαδέλφεια τόνισε πως η εμφάνιση του Καμερουνέζου σέντερ έβαλε τέλος σε οποιαδήποτε συζήτηση γίνεται για το ποιος πρέπει να κερδίσει το βραβείο του MVP της regular season του NBA, καθώς είναι το «κερασάκι στην τούρτα» μιας απίστευτα αποδοτικής σεζόν για τον Εμπίντ.

«Κάναμε τόσα πράγματα λάθος απόψε. Ένα πράγμα έγινε σωστά: ο Τζοέλ Εμπίντ. Η κούρσα του MVP έχει τελειώσει!», ανέφερε ο Ρίβερς.

Ο συμπαίκτης του, Τζέιμς Χάρντεν, είπε με τη σειρά του για την ανάδειξη του πολυτιμότερου παίκτη της κανονικής διάρκειας:

«Πρέπει να το κερδίσει. Είναι τόσο σταθερός φέτος. Πέρσι ήταν πρώτος σκόρερ και φέτος πιθανώς να είναι ξανά. Είναι σταθερά κάθε χρόνο σε αυτή τη συζήτηση και πιστεύω πως το αξίζει».