Εξιτήριο ο Mπόμπι Νάιτ, μετά από αιφνίδια νοσηλεία του...

Εκτός νοσοκομείου βρίσκεται πλέον ο Μπόμπι Νάιτ. Ο θρυλικός προπονητής του κολεγιακού μπάσκετ ήταν κλινήρης μετά από διήμερη νοσηλεία εξαιτίας ασθένειας η οποία δεν διευκρινίστηκε

Εξιτήριο ο Mπόμπι Νάιτ, μετά από αιφνίδια νοσηλεία του...

Ευχάριστα είναι τα νεότερα για την υγεία του Μπόμπι Νάιτ.

Όπως ενημέρωσε ο, γιος του θρυλικού τεχνικού του κολεγιακού μπάσκετ, Πατ, ο πατέρας του πέρασε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο εντός νοσοκομείου, αλλά πλέον οικουρεί.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η οικογένεια, ο πολυνίκης προπονητής του κολεγιακού μπάσκετ κρίθηκε απαραίτητο να εισαχθεί σε κλινική εξαιτίας μιας ασθένειας, λεπτομέρειες για την οποία δεν έγιναν γνωστές.

«Φροντίζεται από καλά χέρια και αναπαύεται στο σπίτι», ανέφερε ο Πατ Νάιτ, σημειώνοντας στη συνέχεια πως «πάντα κόουτς δίδασκε τόσο εμάς όσο και εκείνους που έπαιζαν γι' αυτόν τη σημασία της μάχης μέσα από τις αντιξοότητες».

Στις 25 Οκτωβρίου ο Στρατηγός των πάγκων συμπλήρωσε 82 χρόνια ζωής. Από το 2008 έχει αποσυρθεί από την προπονητική, την οποία υπηρέτησε πιστά από το 1962. Το όνομά του συνδέθηκε φυσικά με το πανεπιστήμιο της Ιντιάνα, στο οποίο δούλεψε από το 1971 ως το 2000 και το οδήγησε σε πέντε Final Four του NCAA.

Στην πορεία του μέτρησε 902 νίκες και 371 ήττες.

Προς το τέλος της οι μέθοδοί τέθηκαν υπό αμφισβήτηση και κρίθηκαν αμφιλεγόμενοι.