Αντετοκούνμπο: «Δεν κάνω χειρονομίες» (vid)

«Μπορεί να τα... ξαναπούμε με τους Νάγκετς», τόνισε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μετά την ήττα των Μπακς

Αντετοκούνμπο: «Δεν κάνω χειρονομίες» (vid)

Δεν ήταν αρκετή η εμφάνιση του Γιάννη Αντετοκούνμπο για τους Μπακς, που ηττήθηκαν άνετα από τους Νάγκετς. Ο Έλληνας σταρ αναφέρθηκε στην τεχνική ποινή που δέχθηκε και ξεκαθαρίζει πως θα τα... ξαναπεί με την ομάδα του Γιόκιτς.

Για το ματς μεταξύ άλλων είπε: «Το παιχνίδι μάς αδίκησε κάπως, στην τρίτη περίοδο ειδικά δεν ήμασταν καθόλου εύστοχοι. Θα πρέπει να δούμε τι έφταιξε και δεν μπορέσαμε να αποδώσουμε όπως θέλαμε. Τα πόδια ήταν λίγο βαριά από το ματς χθες στη Γιούτα, αλλά δεν προσπαθώ να βρω δικαιολογίες. Θα πρέπει να παρουσιαστούμε καλύτεροι στη συνέχεια. Είναι καλό να αντιμετωπίζεις τους καλύτερους για να δεις πού βρίσκεσαι και τι πρέπει να διορθώσεις. Μπορεί να τους ξανασυναντήσουμε, αν φτάσουμε εμείς κι αυτοί ως το τέλος».

Για την τεχνική ποινή: «Δεν είμαι ο τύπος που εκνευρίζεται και κάνει χειρονομίες. Προσπαθώ πάντα να δείχνω σεβασμό. Κάποιες φορές μπορεί να νευριάσεις, άνθρωποι είμαστε όλοι. Δεν ξέρω αν άξιζα πάντα αυτή την τεχνική ποινή. Δεν έκανα κάτι υπερβολικό, συζητούσα με τον διαιτητή ήρεμα για μια φάση, δεν θεωρώ πως έκανα κάτι που ξεπέρασε τα όρια».