ΒανΒλίτ: «Όταν δεν παίζουμε καλά, το κοινό μας είναι σκ@τ@»

Ο Φρεντ ΒανΒλίτ σε δηλώσεις του εξέφρασε την δυσαρέσκειά του για την αντιμετώπιση των φιλάθλων των Τορόντο Ράπτορς προς τους παίκτες όταν αυτοί δεν παίζουν καλά. 

ΒανΒλίτ: «Όταν δεν παίζουμε καλά, το κοινό μας είναι σκ@τ@»

«Απασφάλισε» σε δηλώσεις του κατά των φιλάθλων των Ράπτορς ο Φρεντ ΒανΒλίτ!

Ο Αμερικανός γκαρντ των «δεινοσαύρων» δήλωσε απογοητευμένος από τη συμπεριφόρα των οπαδών της ομάδας, καθώς όπως τόνισε όποτε οι παίκτες των Ράπτορς δεν αποδίδουν καλά πάνω στα παρκέ το κοινό δεν βοηθάει καθόλου.

«Το κοινό και η πόλη πάντα θα αντικατοπτρίζουν αυτό που κάνουμε. Όταν παίζουμε σκ@τ@, ο κόσμος είναι σκ@τ@, και το αντίστροφο. Όταν παίζουμε το δικό μας μπάσκετ, όταν παίζουμε όπως ξέρουμε, όταν έχουμε τη σωστή ενέργεια και πνεύμα, υπάρχει πολύ καλή ατμόσφαιρα και όλοι μπορούμε να χτίσουμε πάνω σε αυτό.

Κάποιες φορές πηγαίνει και αντίστροφα. Το κοινό είναι πολύ ανήσυχο. Πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας για να φτιάξουμε τον σωστό τύπο ατμόσφαιρας και να παίξουμε, και ο κόσμος θα ακολουθήσει το παράδειγμά μας. Είναι δύσκολο να μας κερδίσεις στην έδρα μας όταν είναι όλα καλά», δήλωσε συγκεκριμένα ο γκαρντ των Ράπτορς.

Ο ΒανΒλίτ έχει κατά μέσο όρο 19,7 πόντους, 4,2 ριμπάουντ και 7,1 ασίστ ανά παιχνίδι σε 61 αγώνες αυτή τη σεζόν, με την ομάδα του Τορόντο να βρίσκεται στο 35-38 και την ένατη θέση της Ανατολής.