Μπουλς: Έκανε επέμβαση μεταμόσχευσης χόνδρου ο Λόνζο Μπολ

Ο Λόνζο Μπολ σε μια προσπάθεια να επιστρέψει στα παρκέ υποβλήθηκε σε επέμβαση μεταμόσχευσης χόνδρου, με το σενάριο να μπαίνει τέλος στην καριέρα του να είναι πάντα ανοικτό. 

Μπουλς: Έκανε επέμβαση μεταμόσχευσης χόνδρου ο Λόνζο Μπολ

Ένας εκ των μεγάλων άτυχων της σεζόν στο NBA είναι αδιαμφισβήτητα ο Λόνζο Μπολ.

Ο γκαρντ των Σικάγο Μπουλς έχει τραυματιστεί σοβαρά στο γόνατο και παραμένει εκτός από τον Γενάρη του 2022, με το πιθανότερο σενάριο να είναι ότι δεν θα προλάβει να αγωνιστεί ξανά την φετινή σεζόν.

Το πρόβλημα ωστόσο με τον τραυματισμό του Μπολ στο γόνατο αποδείχθηκε πιο σοβαρό από ότι φαινόταν εξαρχής και ο Αμερικανός υποβλήθηκε για τρίτη φορά σε επέμβαση. Αυτή την φορά όμως ήταν επέμβαση μεταμόσχευσης χόνδρου, γεγονός που θέτει σε κίνδυνο μέχρι και τη συνέχεια της καριέρας του.

Ο Μπολ σε δηλώσεις του είχε αναφέρει πως η μεταμόσχευση είναι ο μόνος τρόπος για να καταφέρει να επιστρέψει ξανά κάποια στιγμή στα παρκέ:

«Η κύρια επιθυμία μου είναι να επιστρέψω στο γήπεδο και να φτάσω σε ένα σημείο ώστε να μπορώ να ξαναπαίξω με τους συμπαίκτες μου. Αυτή ήταν μια απογοητευτική διαδικασία, αλλά είμαι βέβαιος ότι αυτά τα επόμενα βήματα είναι καλύτερη πορεία για μένα. Η υποστήριξη της οικογένειάς μου, των φίλων, των θαυμαστών και του ιατρικού μου προσωπικού καθ' όλη τη διάρκεια της ανάρρωσής μου είναι αυτό που με κάνει να προχωρώ. Ανυπομονώ να επιστρέψω σε αυτό που μου αρέσει περισσότερο - το μπάσκετ»