Λόπεζ για Αντετοκούνμπο: «Δεν επιτρέπω να του κάνουν μ@@@ες»

Ο Μπρουκ Λόπεζ σε δηλώσεις του ανέφερε τον λόγο για τον οποίο επιτέθηκε στον Τρέιλ Λάιλς, στην αναμέτρηση των Μιλγουόκι Μπακς κόντρα στους Σακραμέντο Κίνγκς.

Λόπεζ για Αντετοκούνμπο: «Δεν επιτρέπω να του κάνουν μ@@@ες»

Στην αναμέτρηση των Μπακς κόντρα στους Κινγκς το παρκέ του «Golden 1 center» μετατράπηκε για λίγα λεπτά σε ρινγκ, όταν ο Μπρουκ Λόπεζ θέλοντας να υπερασπιστεί τον Γιάννη Αντετοκούνμπο επιτέθηκε στον Τρέιλ Λάιλς και ακολούθησε... σύραξη.

Ο σέντερ της ομάδας του Μιλγουόκι σε δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης είπε πως δεν επιτρέπει σε κανέναν να κάνει κακό στον Greek Freak, ενώ ανέφερε πως ο Έλληνας σταρ είναι τόσο καλός που εκνευρίζει τους αντιπάλους.

«Κάποιες φορές στα παιχνίδια θα υπάρξει και ένταση. Ο Γιάννης είναι τόσο καλός που εκνευρίζει τους αντιπάλους του. Όμως ποτέ δεν χάνει το μυαλό του, δεν προκαλεί, ούτε κάνει επίδειξη ισχύος. Απλά είναι τόσο προικισμένος, γι’ αυτό και ενοχλεί τους αντιπάλους. Αν, λοιπόν, ο καθένας αντιδρά κάνοντας μ@@@ες ή φτηνά χτυπήματα σαν αυτό του Λάιλς, εγώ δε θα γίνω βίαιος ούτε θα κάνω κάτι λάθος, αλλά θα βγω μπροστά για να προστατέψω τον δικό μου άνθρωπο και να δείξω σε οποιονδήποτε ότι τον υποστηρίζω και ότι δεν θα περάσουν έτσι τέτοιες συμπεριφορές», τόνισε ο Λόπεζ.