NBA: Πρόστιμο 30.000 δολαρίων στον ΒανΒλίτ για το ξέσπασμά του προς τους διαιτητές

Η ομοσπονδία του NBA τιμώρησε τον Φρεντ ΒανΒλίτ με πρόστιμο 30.000 δολαρίων για το ξέσπασμά του προς τους διαιτητές της αναμέτρησης των Τορόντο Ράπτορς κόντρα στους Λος Άντζελες Κλίπερς.

NBA: Πρόστιμο 30.000 δολαρίων στον ΒανΒλίτ για το ξέσπασμά του προς τους διαιτητές

Ο Φρεντ ΒανΒλίτ σε δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης των Ράπτορς κόντρα στους Κλίπερς ξέσπασε κατά των διαιτητών λέγοντας:

«Δεν με νοιάζει, θα δεχθώ πρόστιμω, δεν με ενδιαφέρει. Ο Μπεν Τέιλορ ήταν γ@μημέν@ άθλιος σήμερα. Τα περισσότερα βράδια, ένας ή δύο διαιτητές απλώς γ@μ@νε το παιχίδι", αλλά και ότι "οι περισσότεροι διαιτητές παλεύουν και συμπαθώ αρκετούς, είναι δίκαιοι και επικοινωνούν σωστά. Αλλά έχεις κάποιους άλλους που θέλουν να γίνουν @ρχίδι@ και αυτό γ@μ@ει το παιχνίδι. Κανείς δεν έρχεται να δει αυτές τις μ@λ@κίες, αλλά τους παίκτες.»

Λίγες ώρες αργότερα η ομοσπονδία του NBA, όπως αναμενόταν, τιμώρησε τον 28χρονο πόιντ γκαρντ με πρόστιμο 30.000 δολαρίων.

Μία ημέρα αργότερα, με τους σφυγμούς να έχουν πέσει, ο ΒανΒλίτ δήλωσε σχετικά με το πρόστιμο που δέχθηκε: «Προφανώς ήμουν εκνευρισμένος εκείνη την στιγμή. Πολλοί όμως νιώθουν όπως εγώ. Ελπίζω να δούμε αλλαγές για την βελτίωση του παιχνιδιού. Ξέφυγα λίγο, ήμουν πολύ συναισθηματικός και παρασύρθηκα. Απλώς εξάντλησα κάθε τρόπο διαμαρτυρίας που είχα. Είμαι άνθρωπος και θα κάνω λάθη. Ήμουν αντιεπαγγελματίας, οπότε ήταν ατυχές αυτό που έγινε».