Μιλγουόκι Μπακς: Κοντά σε συμφωνία με Ντράγκιτς - Προσφέρουν νέο δεκαήμερο συμβόλαιο σε Λέοναρντ

Οι Μιλγουόκι Μπακς σε μια προσπάθεια να προσθέσουν εμπειρία στην περιφέρεια τους, βρίσκονται κοντά σε συμφωνία με τον Γκόραν Ντράγκιτς, την ίδια ώρα που προσφέρουν νέο δεκαήμερο συμβόλαιο στον Μέγερς Λέοναρντ.

Μιλγουόκι Μπακς: Κοντά σε συμφωνία με Ντράγκιτς - Προσφέρουν νέο δεκαήμερο συμβόλαιο σε Λέοναρντ

Οι Σικάγο Μπουλς αποδέσμευσαν τον Γκόραν Ντράγκιτς και οι Μπακς «καραδοκούν» για να τον αποκτήσουν!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του έγκυρου δημοσιογράφου του ESPN, Έιντριαν Βοϊναρόφσκι, η ομάδα του Μιλγουόκι βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον 36χρονο Σλοβένο, με φόντο ένα ρόστερ με περισσότερη εμπειρία και μεγαλύτερο βάθος.

Τη φετινή σεζόν ο Ντράγκιτς μετρά 6.4 πόντους και 2.7 ασίστ ανά 15.4 λεπτά συμμετοχής σε 51 παιχνίδια που έχει αγωνιστεί.

Την ίδια ώρα, τα «ελάφια» προσέφεραν στον Μέγερς Λέοναρντ νέο δεκαήμερο συμβόλαιο. Ο πρώην άσος των Μαϊάμι Χιτ, κατά την διάρκεια του πρώτου δεκαήμερου που αγωνίστηκε με την φανέλα των Μπακς είχε σε σχεδόν 7 λεπτά συμμετοχής 2.8 πόντους, 2 ριμπάουντ στα τελευταία 4 παιχνίδια.

Αυτή είναι και η τελευταία ευκαιρία της ομάδας του Μάικ Μπουντενχόλζερ να ανανεώσει τον Μέγερς με τέτοιον τρόπο, αφού το ΝΒΑ επιτρέπει μόλις δύο δεκαήμερα συμβόλαια με κάθε ομάδα. Αν μετά το πέρας και της δεύτερης συμφωνίας το Μιλγουόκι θέλει να διατηρήσει τον ψηλό στο ρόστερ του θα τον υπογράψει ως το καλοκαίρι.