Κράουντερ: «Ήρθα εδώ που ήθελα να έρθω»

Ο Τζέι Κράουντερ σε δηλώσεις του ανέφερε πως είναι χαρούμενος για την μετακίνηση του στους Μιλγουόκι Μπακς, ενώ μίλησε και για την θητεία του στους Σανς.

Κράουντερ: «Ήρθα εδώ που ήθελα να έρθω»

Ο Τζέι Κράουντερ μετακόμισε στο Μιλγουόκι για λογαριασμό των Μπακς λίγο πριν την trade deadline και ήδη έχει συνεισφέρει αρκετά στα "ελάφια", που αυτή τη στιγμή τρέχουν ένα σερί 16 νικών στο πρωτάθλημα και βρίσκονται στην πρώτη θέση της Ανατολής.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε δηλώσεις του μετά την ανταλλαγή του Κράουντερ είχε αναφέρει πως είναι ένας παίκτης κομβικής σημασίας για το ρόστερ των Μπακς, γεγονός που όπως δήλωσε ο Τζέι τον χαροποιεί ιδιαίτερα, καθώς δείχνει πως η ομάδα του Μιλγουόκι ήθελε πολύ να τον αποκτήσει.

«Ήρθα εδώ που ήθελα να έρθω στο φινάλε. Δεν αμφιταλαντεύτηκα ποτέ για τη διαδικασία. Έμεινα στο πλάνο αυτού που ήθελα να πετύχω. Οπότε χαίρομαι για την πνευματική μου αντοχή σε όλη αυτήν τη διάρκεια. Ήθελα να τελειώσει όλο αυτό πολύ νωρίτερα από ό,τι συνέβη» τόνισε ο Κράουντερ που έχει εκφραστεί αρκετές φορές με ικανοποίηση για το ότι επέστρεψε στην αγωνιστική δράση, ενώ μίλησε και για την κόντρα του με τον Greek Freak στους τελικούς του 2021:

«Κάνουμε πλάκα μερικές φορές με τον Γιάννη, ακόμα με εκνευρίζει. Ήταν όμως υπέροχο που ήμουν σε μία ομάδα όπως οι Σανς. Δείχνει πολλά στο τι φέρνω στο παρκέ αφού οι Μπακς με ήθελαν εδώ. Μου δίνει αυτοπεποίθηση ότι μια ομάδα που πηγαίνει για τίτλο με ήθελε».