Αντεμπάγιο για Αντετοκούνμπο: «Όσα κάνει στο παρκέ είναι επιπέδου Τζόρνταν, Κόμπι και Λεμπρόν»

Παρά την μεγάλη αντιπαλότητα των Μιλγουόκι Μπακς με τους Μαϊάμι Χιτς στην Ανατολική Περιφέρεια του NBA, ο Μπαμ Αντεμπάγιο προχώρησε σε άκρως κολακευτικές δηλώσεις για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Αντεμπάγιο για Αντετοκούνμπο: «Όσα κάνει στο παρκέ είναι επιπέδου Τζόρνταν, Κόμπι και Λεμπρόν»

Ένας από τους μεγαλύτερους αντιπάλους του Γιάννη Αντετοκούνμπο στα παρκέ της Ανατολικής Περιφέρειας του NBA είναι αναμφισβήτητα ο Μπαμ Αντεμπάγιο, με τις μεταξύ τους μάχες να έχουν προσφέρει αρκετό θέαμα τις τελευταίες σεζόν.

Ωστόσο, ο ένας αναγνωρίζει την αξία του άλλου, γεγονός που αποτυπώθηκε και στην συνέντευξη που παραχώρησε στην Τέιλορ Ρουκς και στην Bleacher Report ο σέντερ της ομάδας του Μαϊάμι, όπου και έπλεξε το εγκώμιο του Greek Freak, τον οποίο μάλιστα έβαλε στην ίδια κατηγορία με τους Λεμπρόν Τζέιμς, Κόμπι Μπράιαν και Μάικλ Τζόρνταν.

«Ο Γιάννης πιστεύω. Είναι πολύ ψηλός. Μπορεί να... απογειωθεί από τη βολή ή να τρέξει το γήπεδο και να καρφώσει με τρεις ντρίπλες. Μοιάζει λες και έχει βγει από το 2Κ, σα να μην είναι αληθινός. Αυτό ήταν που έβαλε στην κορυφή τον Τζόρνταν, όπως μετά και τον Κόμπι, τον ΛεΜπρόν.

Αυτοί είναι σαν να έχουν ένα χάρισμα. Το γεγονός ότι μπορεί να προσπεράσει και να καρφώσει ανάμεσα σε τέσσερα άτομα είναι... βαρετό για κάποιους αλλά είναι κάτι διαφορετικό» ήταν τα κολακευτικά λόγια του Αντεμπάγιο.