Υπογράφει στους Λος Αντζελες Κλίπερς ο Μπάτλερ

Παίκτης των Κλίπερς για τα επόμενα τρία χρόνια θα είναι ο Αμερικανός σμολ φόργουορντ. Στους Σανς θα συνεχίσει την καριέρα του ο Πάτρικ Μπέβερλι. 

Υπογράφει στους Λος Αντζελες Κλίπερς ο Μπάτλερ

Τη φανέλα των Λος Αντζελες Κλίπερς θα φορά τα επόμενα τρία χρόνια ο Τζίμι Μπάτλερ. Ο σμολ φόργουορντ των Τίμπεργουλβς ξεκαθάρισε στη διοίκηση της ομάδας της Μινεσότα πως θέλει ν' αλλάξει ομάδα και απαίτησε να γίνει ανταλλαγή. Γι' αυτό το λόγο άλλωστε δεν ανανέωσε το συμβόλαιο του, παρά την πρόταση της διοίκησης. Σύμφωνα με τα ΜΜΕ των ΗΠΑ ο Μπάτλερ θα πάρει περίπου δέκα εκατ. δολάρια για κάθε χρόνο συνεργασίας με τη νέα του ομάδα.

Συμφώνησε με τους Σανς ο Μπέβερλι

Οι Φοίνιξ Σανς θα είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Πάτρικ Μπέβερλι, ο οποίος πέρσι αγωνίστηκε στους Λος Αντζελες Κλίπερς. Ο 30χρονος γκαρντ προέρχεται από την καλύτερη σεζόν της καριέρας του με 12.2 πόντοι, 4.1 ριμπάουντ και 2.9 ασίστ κατά μέσο όρο στο ενεργητικό του και συμφώνησε σε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Φοίνιξ. Ο Αμερικανός γκαρντ είναι γνωστός στο ελληνικό κοινό από την παρουσία του στον Ολυμπιακό (2009-2010).