Λεμπρόν: «Τα 23 επόμενα παιχνίδια είναι από τα σημαντικότερα της καριέρας μου στην regular season»

Αποφασισμένος να παίξει και στα 23 εναπομείναντα παιχνίδια των Λέικερς στην regular season είναι ο Λεμπρόν Τζέιμς με στόχο την είσοδο στα playoffs.

Λεμπρόν: «Τα 23 επόμενα παιχνίδια είναι από τα σημαντικότερα της καριέρας μου στην regular season»

Μόλις έγινε ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στο ΝΒΑ, ο Λεμπρόν Τζέιμς έχει έναν φαινομενικά μικρότερο, λιγότερο σημαντικό νέο στόχο - έναν στόχο που έχει ήδη επιτύχει επανειλημμένα κατά τη διάρκεια της ιστορικής καριέρας του.

Θέλει απλώς οι Λέικερς να μπουν στα πλέι οφ και έχει δεσμευτεί να προσπαθήσει να παίξει σε κάθε μία από τις 23 εναπομείνασες αναμετρήσεις τους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λεμπρόν Τζέιμς:

«Είναι 23 από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της καριέρας μου για την κανονική περίοδο. Θα βρω τρόπους να διασφαλίσω ότι θα είμαι διαθέσιμος και στο παρκέ για κάθε ένα από αυτά τα 23 παιχνίδια.

Θέλω να προσπαθήσω να μπω στα πλέι οφ. Βλέπω τον εαυτό μου να μην μένει εκτός postseason για δύο συνεχόμενα χρόνια. Αυτό δεν είναι μέρος του DNA μου.

Καθόμαστε εδώ και μιλάμε για το ρεκόρ, για τέτοια πράγματα, αλλά εγώ είμαι πιο παθιασμένος με το να προσπαθήσουμε να μπούμε στην postseason και να δώσουμε στους εαυτούς μας την ευκαιρία να διεκδικήσουμε άλλο ένα τρόπαιο Larry O'Brien.

Αυτός είμαι. Από αυτό είμαι φτιαγμένος. Από αυτό είμαι κομμένος».