NBA All-Star Weekend 2023: Το αναλυτικό πρόγραμμα του τριημέρου

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του NBA All-Star Weekend 2023 στη Γιούτα.

NBA All-Star Weekend 2023: Το αναλυτικό πρόγραμμα του τριημέρου

Η μεγαλύτερη γιορτή του μαγικού κόσμου του NBA είναι προ των πυλών!

Ένα τριήμερο γεμάτο δράση, ένταση και μπασκετική.. μαγεία θα λάβει μέρος στο Σολτ Λέικ Σίτι και φυσικά μιλάμε για το NBA All-Star Weekend 2023!

Αναλυτικά το πρόγραμμα του τριημέρου:

Παρασκευή (17/2)

Το πρόγραμμα ξεκινάει με τις media availabilities των 28 παικτών που θα συμμετάσχουν στο Jordan Rising Stars. Τέσσερις ομάδες, ένα μίνι τουρνουά, με τους νικητές των ημιτελικών να προκρίνονται στον τελικό και όχι ένας αγώνας όπως τον γνωρίζαμε, με πρωτοετείς και δευτεροετείς που αγωνίζονται σε ένα ματς κανονικών συνθηκών.

Η Team Pau Gasol, η Team Deron Williams, η Team Joakim Noah και η Team Jason Terry έχουν δημιουργήσει τα ρόστερ τους και μετά από την προπόνηση, που θα γίνει στις 21:30 Ελλάδας την Παρασκευή 17/2 άπαντες θα μπουν σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

Στις 02:00 θα γίνει το Ruffles All-Star Celebrity Game στο οποίο θα δούμε τους Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο να κοουτσάρουν την ομάδα του Ντουέιν Γουέιντ.

Και στις 04:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου θα κλείσει το πρόγραμμα της πρώτης ημέρας με το Jordan Rising Stars.

Σάββατο (18/2)

Στις 20:00 ώρα Ελλάδος θα πραγματοποιηθεί η προπόνηση των παικτών που θα αγωνιστούν στο All-Star Game, ενώ θα ακολουθήσει η συνάντησή τους με τα media.

Εν συνεχεία, στις 3:00 (ξημερώματα Κυριακής) θα ξεκινήσει το All-Star Saturday Night, με πρώτο διαγωνισμό το Skills Challenge, δεύτερο τον διαγωνισμό τριπόντων και τρίτο και τελευταίο τον διαγωνισμό καρφωμάτων.

Κυριακή (19/2)

Την σκυτάλη παίρνει το All-Star Game της G-League, ενώ το τριήμερο αναμένεται να κλείσει με το 72ο All-Star Game που θα ξεκινήσει στις 03:00 Ελλάδας (ξημερώματα Δευτέρας).