Μοράντ: «Εξακολουθώ και δεν φοβάμαι καμία ομάδα στην Δύση»

Ο Τζα Μοράντ σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Bleacher Report, τόνισε πως εξακολουθεί και δεν φοβάται καμία ομάδα στην Δύση, παρά τις πολλές και ποιοτικές προσθήκες που έγιναν από τις ομάδες της περιφέρειας.

Μοράντ: «Εξακολουθώ και δεν φοβάμαι καμία ομάδα στην Δύση»

Τι κι αν οι Κάιρι Ίρβινγκ και Κέβιν Ντουράντ μετακόμισαν σε ομάδες της Δυτικής περιφέρειας (Ντάλας Μάβερικς και Φoίνιξ Σανς αντίστοιχα), ο Τζα Μοράντ δεν φοβάται καμία ομάδα!

Ο 23χρονος γκαρντ των Γκρίζλις σε παλιές του δηλώσεις είχε αναφέρει πως δεν έχει κανένα πρόβλημα με τις ομάδες της Δύσης, κάτι που επανέλαβε ξανά σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Bleacher Report, όταν κλήθηκε να πει την γνώμη του για το πόσο πιο ανταγωνιστική έγινε η περιφέρεια μετά τις ανταλλαγές των "Uncle Drew" και "KD".

«Δεν φοβάμαι καμία ομάδα στην Δύση, ό,τι είχα δηλώσει πριν λίγες εβδομάδες το εννοώ και δεν με ενδιαφέρει η άποψη των υπολοίπων. Η πίστη που έχω στον εαυτό μου και στην ομάδα μου δεν έχει αλλάξει», τόνισε ο Μοράντ.

Οι Γκρίζλις αυτή την στιγμή βρίσκονται στην δέυτερη θέση της Δυτικής περιφέρειας με 34 νίκες σε 56 αγώνες και είναι μια από τις ομάδες που μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο, ωστόσο μετά το trade deadline όλες οι ομάδες έγιναν πιο ανταγωνιστικές και πλέον οι περισσότερες έχουν πιθανότητες για το πρωτάθλημα.