Ουόριορς: Ολοκληρώθηκε η ανταλλαγή του Πέιτον - Παραμένουν υπό έρευνα οι Μπλέιζερς

Οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς ολοκλήρωσαν τελικά την ανταλλαγή του Γκάρι Πέιτον, ωστόσο οι Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς εξακολουθούν να κινδυνεύουν με τιμωρία, καθώς βρίσκονται υπό έρευνα.

Ουόριορς: Ολοκληρώθηκε η ανταλλαγή του Πέιτον - Παραμένουν υπό έρευνα οι Μπλέιζερς

Αίσιο τέλος, για τις περισσότερες πλευρές, φαίνεται πως έχει η ανταλλαγή του Γκάρι Πέιτον, στους Ουόριορς.

Ο Αμερικανός γκαρντ προ ολίγων ημερών απέτυχε να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις, με την ομάδα του Σαν Φρανσίσκο να προχωράει σε καταγγελία εναντίων των Μπέιζερς, κατηγορώντας την ομάδα του Πόρτλαντ ότι απέκρυψε πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση της υγείας του παίκτη και συγκεκριμένα το μέγεθος ενός τραυματισμού του στους κοιλιακούς, αφού είναι ανοιχτό να μείνει εκτός δράσης ακόμα και 3 μήνες.

Στην περίπτωση που οι Ουόριορς κερδίσουν την δικαστική "μάχη", οι Μπλέιζερς είτε θα κληθούν να πληρώσουν κάποιο πρόστιμο, είτε θα χάσουν, ένα ή περισσότερα, μελλοντικά ντραφτ πικ.

Από την άλλη μεριά, η ομάδα του Στιβ Κερ άναψε τελικά το πράσινο γως για να ολοκληρωθεί η ανταλλαγή του Πέιτον και οι εμπλεκόμενοι της τετραπλής ανταλλαγής που έγινε στην trade deadline μπορούν να πάνε στις νέες ομάδες τους. Ο λόγος για τους Τζέιμς Γουάισμαν (από Γουόριορς σε Πίστονς), Σαντικ Μπέι (από Πίστονς σε Χοκς) και Κέβιν Νοξ (από Χοκς σε Μπλέιζερς).