Τζαμπάρ: «Όταν σπάει ένα ρεκόρ είναι στιγμή γιορτής, ο Λεμπρόν με κάνει να αγαπώ ξανά το μπάσκετ»

Ο Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ με μία ανάρτηση στην προσωπική του ιστοσελίδα, με αφορμή το ρεκόρ πόντων του NBA που έσπασε τα ξημερώματα της Τετάρτης (8/2) ο Λεμπρόν Τζέιμς, άνοιξε την καρδιά του σχετικά με την σχέση του με τον «Βασιλιά», ενώ παράλληλα σχολίασε τις πρόσφατες δηλώσεις Μάτζικ Τζόνσον.

Τζαμπάρ: «Όταν σπάει ένα ρεκόρ είναι στιγμή γιορτής, ο Λεμπρόν με κάνει να αγαπώ ξανά το μπάσκετ»

Ο Λεμπρόν Τζέιμς τα ξημερώματα της Τετάρτης (8/2) στην αναμέτρηση των Λέικερς κόντρα στους Θάντερ, πάτησε μια ακόμα κορυφή του NBA στην τεράστια καριέρα του!

Ο "King LeBron" έγινε ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στο NBA και η επιβράβευση ήρθε με τον τρόπο που αρμόζει σε ένα τέτοιο ρεκόρ.. διά χειρός Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ!

Ο βετεράνος NBAer και θρύλος των Λος Άντζελες Λέικερς αναρτώντας ένα μεγάλο κείμενο στην προσωπική του ιστοσελίδα, άνοιξε την καρδιά του αναφέροντας πως ευθύνεται ο ίδιος που δεν έχει σχέσεις με τον Λεμπρόν, ενώ σχολίασε και τις πρόσφατες δηλώσεις του Μάτζικ Τζόνσον, ο οποίος είχε πει για τον Τζαμπάρ: «Θα του κακοφανεί εάν χάσει το ρεκόρ του, πιστεύει πως μπορούσε να το διατηρήσει για πάντα»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο θρύλος των «λιμνανθρώπων»:

«Η πρώτη σφαλιάρα ήρθε όταν ο ΛεΜπρόν ρωτήθηκε για τη σχέση μας. Απάντησε ότι δεν έχουμε σχέση. Άουτς. Θα επιστρέψω σε αυτό. Η δεύτερη σφαλιάρα ήρθε όταν ο Μάτζικ Τζόνσον δήλωσε ότι θα μου κακοφανεί που θα χάσω το ρεκόρ επειδή πίστευα ότι θα το έχω για πάντα. Διπλό άουτς"

Δεν του κρατάω κακία του Μάτζικ, γιατί ξέρει πόσο ανταγωνιστικός ήμουν. Δεν είμαι όμως ο ίδιος. Είμαι 75 πια. Αποσύρθηκα από το NBA πριν από 34 χρόνια. Συγγνώμη Μάτζικ, σε αγαπώ αδελφέ, αλλά κάνεις λάθος. Όταν ένα ρεκόρ σπάει, τότε μιλάμε για μία στιγμή γιορτής. Ο ΛεΜπρόν είπε ότι δεν έχουμε σχέση και έτσι είναι, όμως γι' αυτό ευθύνομαι εγώ. Δεν έκανα αρκετή προσπάθεια για να τον προσεγγίσω.

Είμαι ήσυχος και ντροπαλός, μου αρέσει να διαβάζω, να βλέπω τηλεόραση και να ακούω τζαζ. Η βασικότερη διαφορά όμως είναι η διαφορά ηλικίας ανάμεσά μας. Είδα ότι είχε φίλο και μέντορα τον Κόμπι Μπράιαντ, δεν έβρισκα λόγο για να κάνει παρέα με έναν της ηλικίας μου.

Στην τελική, ο ΛεΜπρόν με κάνει να αγαπώ ξανά το παιχνίδι. Και με κάνει περήφανο που είμαι μέρος ενός γκρουπ αθλητών που ενδιαφέρονται για τα κοινά».