Κιούμπαν για Ίρβινγκ: «Μαζί με τον Ντόνσιτς θα μας χαρίσει το καλύτερο δίδυμο γκαρντ στο ΝΒΑ»

Ο πρόεδρος των ΜάβερικςΜαρκ Κιούμπαν, εμφανίστηκε ενθουσιασμένος με την απόκτηση του Καϊρί Ίρβινγκ, ενώ δήλωσε πως μαζί με τον Λούκα Ντόνσιτς η ομάδα του Ντάλας έχει την καλύτερη γραμμή γκαρντ στο NBA.

Κιούμπαν για Ίρβινγκ: «Μαζί με τον Ντόνσιτς θα μας χαρίσει το καλύτερο δίδυμο γκαρντ στο ΝΒΑ»

Οι Ντάλας Μάβερικς έκαναν το κόλπο γκρόσο πριν την trade deadline και κατάφεραν να κάνουν δικό τους τον Καϊρί Ίρβινγκ, προσφέροντας τους Ντινγουίντι και Φίνεϊ-Σμιθ στους Νετς.

Ο ιδιοκτήτης της ομάδας του Ντάλας, Μαρκ Κιούμπαν, σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για το νέο απόκτημα της ομάδας του, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως μαζί με τον Λούκα Ντόνσιτς θα προσφέρουν στον μαγικό κόσμο του NBA το καλύτερο εν ενεργεία δίδυμο στα γκαρντ.

«Σκεφτήκαμε πως έπρεπε να εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία να αποκτήσουμε έναν παίκτη σαν τον Κάιρι, που θα μας χαρίσει την καλύτερη γραμμή γκαρντ στο ΝΒΑ. Έχουμε ήδη τον καλύτερο χειριστή, τον Λούκα και τώρα έχουμε και τον δεύτερο καλύτερο. Αυτό δημιουργεί μοναδικές δυνατότητες, βάζει μεγάλη πίεση στην αντίπαλη άμυνα και επιτρέπει να ξεκουράζουμε περισσότερο τον Λούκα.

Πιστεύω πως αυτή η ανταλλαγή θα μας βοηθήσει. Και οι δύο είναι νικητές, μοιράζουν την μπάλα σε όποιον είναι ζεστός και δεν νιώθουν την ανάγκη να σκοράρουν οι ίδιοι συνεχώς πολύ. Θα είναι σαν να λέμε στους αντιπάλους να διαλέξουν το… δηλητήριό τους», τόνισε ο Κιούμπαν και πρόσθεσε:

«Ο Κάιρι είναι πραγματικά ενθουσιασμένος που θα έρθει. Μιλήσαμε, είναι ένα έξυπνο παιδί, ρωτούσε πολλά γιατί ήθελε να μάθει πολλά. Έκανε και ερωτήσεις επιχειρηματικής φύσεως. Το διασκέδασα κι εγώ μαζί του. Ανυπομονώ να τον γνωρίσω ακόμη καλύτερα»