Ράπτορς: Στο σφυρί Βαν Βλιτ και Ανουνόμπι

Οι Τορόντο Ράπτορς δείχνουν αποφασισμένοι να προβούν σε σημαντικές αλλαγές αναφορικά με το ρόστερ τους, καθώς λίγο πριν την trade deadline είναι έτοιμοι  να θυσιάσουν τους Όου Τζι Ανουνόμπι και Φρεντ Βαν Βλιτ, με σκοπό να χτίσουν ένα νεανικό κορμό γύρω από τον Σκότι Μπαρνς

Ράπτορς: Στο σφυρί Βαν Βλιτ και Ανουνόμπι

Αλλαγή σελίδας φαίνεται πως ετοιμάζουν οι Τορόντο Ράπτορς!

Η ομάδα του Καναδά φιγουράρει εκτός δεκάδας στην Ανατολή και μοιάζει αρκετά πεσμένη φέτος, έχοντας ρεκόρ μόλις 23-30. Γι' αυτό το λόγο, στο Τορόντο εξερευνούν ήδη την αγορά για πιθανές ανταλλαγές που να περιλαμβάνουν τους Όου Τζι Ανουνόμπι και Φρεντ Βαν Βλιτ, δύο από τους σημαντικότερους παίκτες της ομάδας.

Σύμφωνα μάλιστα με αμερικανικά δημοσιεύματα, οι Ράπτορς θέλουν να χρησιμοποιήσουν τους δύο συγκεκριμένους παίκτες, έτσι ώστε να εξασφαλίσουν νέο ταλέντο, για να χτίσουν έναν νεανικό κορμό γύρω από τον νεαρό Σκότι Μπαρνς, που αναδείχθηκε πέρυσι ρούκι της χρονιάς και δείχνει εξαιρετικά δείγματα.

Οι Νιου Γιορκ Νικς έχουν ήδη εκφράσει έντονο ενδιαφέρον για τον Όου Τζι Ανουνόμπι, προσφέροντας με βάση τα δημοσιεύματα τρία picks πρώτου γύρου στους Ράπτορς για να τον αποκτήσουν.