Ρεκόρ προσέλευσης ΝΒΑ με 68.323 θεατές οι Σπερς στον εορτασμό 50 χρόνων στη λίγκα!

Σαν Αντόνιο Σπερς μάζεψαν 68.323 θεατές κατά την επιστροφή τους στην ιστορική τους έδρα «Άλαμοντομ», στην αναμέτρηση με τους Γκόλντεν Στέητ Γουόριορς, όπου γιόρτασαν τα 50 χρόνια παρουσίας στο ΝΒΑ, καταγράφοντας ρεκόρ προσέλευσης θεατών αγώνα στα χρονικά της λίγκας

Ρεκόρ προσέλευσης ΝΒΑ με 68.323 θεατές οι Σπερς στον εορτασμό 50 χρόνων στη λίγκα!

Παρελθόν αποτελεί το ρεκόρ προσέλευσης φιλάθλων σε αγώνα του ΝΒΑ που κρατούσαν οι Ατλάντα Xoκς από τον Μάρτη του 1998 όταν κόντρα στους Μπουλς (που κέρδισαν 89-74) είχαν συγκεντρώσει 62.046 θεατές.

Οι καμπάνια των Σαν Αντόνιο Σπερς, να πάρουν το ρεκόρ του «Τζόρτζια Ντομ», στην επιστροφή τους στην ιστορική τους έδρα, το «Άλαμοντομ», για να γιορτάσουν στον αγώνα με τους Γκόλντεν Στέητ Γουόριορς τα 50 χρόνια παρουσίας τους στην λίγκα έπιασε τόπο βελτιώνοντας το ρεκόρ κατά 6 και πλέον χιλιάδες θεατές!

Ούτε λίγο, ούτε πολύ 68.323 άτομα είδαν δια ζώσης την αναμέτρηση όπου οι «Πολεμιστές» επικράτησαν 144-113.

Παρά την ήττα η ικανοποίηση για τη προσέλευση ήταν μεγάλη.

«Ήταν διαφορετικό. Ο κόσμος ενθουσιάστηκε και είναι μία όμορφη στιγμή για όλους, το να έχουμε τόσο κόσμο στο γήπεδο» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γκρεγκ Πόποβιτς, ο οποίος είχε προλάβει σαν έδρα των Σπερς το θρυλικό Alamodome, που αποτέλεσε το σπίτι της ομάδας από το 1993 έως το 2002..

Όπως φυσικά το είχε προλάβει και ο θρυλικός «ναύαρχος» της ομάδας, Ντέιβιντ Ρόμπινσον, που ήταν και αυτός που ανακοίνωσε τον αριθμό των φιλάθλων που βρέθηκαν στο γήπεδο στον κόσμο, πριν την έναρξη του αγώνα.