Ολοταχώς για το ρεκόρ προσέλευσης του πρωταθλήματος (62.046 θεατές) οι Σαν Αντόνιο Σπερς!

Οι Σαν Αντόνιο Σπερς ανακοίνωσαν ότι απέχουν 5.000 εισιτήρια από το απόλυτο ρεκόρ προσέλευσης του ΝΒΑ (62.046 θεατές) στο επετειακό τους ματς για τα 50χρονα τους στο ΝΒΑ που θα διεξαχθεί στην ιστορική τους έδρα «Άλαμοντομ»!

Ολοταχώς για το ρεκόρ προσέλευσης του πρωταθλήματος (62.046 θεατές) οι Σαν Αντόνιο Σπερς!

50 χρόνια παρουσίας στο ΝΒΑ γιορτάζουν οι Σαν Αντόνιο Σπερς απέναντι στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς και είναι ενώπιον της κατάρριψης ενός ιστορικού ρεκόρ!

Εκείνου της μεγαλύτερης προσέλευσης σε έναν αγώνα της λίγκας!

Η ομάδα του Τέξας θα αγωνιστεί και πάλι για ένα παιχνίδι στην ιστορική της έδρα, στο θρυλικό κι ανακατασκευασμένο «'Aλαμοντομ» (στην οποία αγωνίστηκε από το 1993 έως το 2002) και η ανακατασκευή της οποίας κόστισε 170 εκάτ. ευρώ.

Μάλιστα, η διοίκηση του συλλόγου ανακοίνωσε πως βρίσκεται μόλις 5 χιλιάδες εισιτήρια μακριά από το απόλυτο ρεκόρ στην ιστορία του NBA και 8 χιλιάδες μακριά από το sold out!

Κάτι που σημαίνει πως έχουν ήδη πωληθεί περισσότερα από 57 χιλιάδες εισιτήρια, με τα εναπομείναντα να ξεκινούν από τα 10 δολάρια, προκειμένου να ξεπεραστεί ο αριθμός των 62.046 θεατών, στο παιχνίδι των Σικάγο Μπουλς με τους Ατλάντα Χοκς στις 27 Μαρτίου του 1998!