Καβαλίερς: Πρόβλημα με Γκάρλαντ

Ο Ντάριους Γκάρλαντ τραυματίστηκε στον δεξιό αντίχειρα στον αγώνα με τους Πέισερς και στο Κλίβελαντ επικρατεί προβληματισμός για το διάστημα που θα μείνει εκτός δράσης.

Καβαλίερς: Πρόβλημα με Γκάρλαντ

Ο Ντάριους Γκάρλαντ χτύπησε τον δεξιό του αντίχειρα στην ήττα από τους Πέισερς με 135-126, έπειτα από φάουλ του Όσε Μπρίσετ, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει για αρκετή ώρα από το παρκέ, πριν επιστρέψει για το τελευταίο τρίλεπτο, όπου έδειξε ότι αισθανόταν μεγάλο πόνο.

«Με ενοχλούσε πολύ. Προσπαθούσα να παίξω, αλλά στο τέλος όταν κλήθηκα να εκτελέσω δύο βολές, αλήθεια δεν ήθελα να το κάνω. Πονούσε όλο το χέρι μου και έπαιζα με δεμένο αντίχειρα. Δεν μπορούσα να κάνω κάτι

Με χτυπάνε όλη την σεζόν οι αντίπαλοι. Δεν έχει αλλάξει κάτι. Το σκληρό παιχνίδι δεν είναι παράγοντας για εμένα, αλλά ότι δεν σφυρίζονται τα φάουλ, τα προφανή φάουλ», δήλωσε ο γκαρντ των Καβαλίερς σκορπώντας τρόμο στο Κλίβελαντ, καθώς είναι εκ των ηγετών της ομάδας, ενώ είναι ο δεύτερος τραυματισμός του μέσα στην σεζον και μένει να δούμε εάν και πόσο καιρό θα απουσιάσει.

Την φετινή σεζόν ο Γκάρλαντ έχει 21.4 πόντους, 2.6 ριμπάουντ, 7.8 ασίστ και 1.3 κλεψίματα μέσο όρο με 40% στα τρίποντα σε 36 λεπτά συμμετοχής.