Λεμπρόν για Ντέιβις: «Πάρα πολύ αισθητή η απουσία του»

Ο Λεμπρόν Τζέιμς σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ESPN, αναφέρθηκε στην απουσία του Άντονι Ντέιβις και στο πόσο επηρεάζει το σύνολο των Λέικερς.

Λεμπρόν για Ντέιβις: «Πάρα πολύ αισθητή η απουσία του»

Ο Λεμπρόν Τζέιμς εμφανίστηκε αρκετά προβληματισμένος με την απουσία του Άντονι Ντέιβις, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ESPN.

«Η σκληρή πραγματικότητα είναι ότι χωρίς τον Άντονι χάνουμε πολύ ύψος μέσα στην ρακέτα. Πρέπει με κάποιο τρόπο να καλύψουμε το κενό του. Νομίζω πως σε μια στιγμή στον αγώνα με το Ντάλας ο πιο ψηλός μας παίκτης ήταν ο Όστιν Ριβς (ύψος 1.96) οπότε δεν χρειάζεται να είσαι επιστήμονας για να καταλάβεις πόσο μας λείπει ο Ντέιβις», δήλωσε ο σταρ των Λος Άντζελες Λέικερς.

Την ίδια ώρα ο προπονητής των "λιμνανθρώπων", Ντάρβιν Χαμ, ανέφερε: «Είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση, δοκιμάζω πολλά σχήματα έτσι ώστε να βρω τι μπορεί να δουλέψει. Ωστόσο, δεν θα χρησιμοποιήσουμε την απουσία του ως δικαιολογία. Είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να ανακάμψουμε».

Οι Λέικερς αυτήν τη στιγμή βρίσκονται στην 13η θέση της Δυτικής περιφέρειας με ρεκόρ 13-20, έχοντας χάσει 4 σερί ματς χωρίς τον "Brow" στην διάθεση τους. Ωστόσο, το βράδυ της Τετάρτης θα αντιμετωπίσουν τους πολύ νεαρούς Μάτζικ και είναι μια καλή ευκαιρία να επιστρέψουν στις νίκες.