Δάκρυσε ο Νοβίτσκι στα αποκαλυπτήρια του αγάλματός του

Ο Ντιρκ Νοβίτσκι δεν συγκράτησε τα δάκρυά του στα αποκαλυπτήρια του αγάλματός του στο γήπεδο των Ντάλας Μάβερικς, «American Airlines Center».

Δάκρυσε ο Νοβίτσκι στα αποκαλυπτήρια του αγάλματός του

Με ένα άγαλμα που κοσμεί τον το περιβάλλοντα χώρο του «American Airlines Center» στη «Victory Plaza» του Ντάλας τίμησαν οι Μάβερικς τον Ντιρκ Νοβίτσκι.

Ο Γερμανός διεθνής πάουερ φόργουορντ φόρεσε τη φανέλα της ομάδας από το 1998 έως το 2019 και κέρδισε μία θέση στους θρύλους των Ντάλας, οι οποίοι απέσυραν και τη φανέλα του με το Νο 41 πριν από έναν περίπου χρόνο (5 Ιανουαρίου 2022).

Σε μία λαμπρή εκδήλωση ανήμερα τα Χριστούγεννα και πριν το τζάμπολ του αγώνα των Μάβερικς με τους Λος Άντζελες Λέικερς, ο Νοβίτσκι δεν συγκράτησε τα δάκρυά του στα αποκαλυπτήρια του αγάλματός του, ενώ σημειώνεται πως ο Γερμανός είναι πρώτος σε πόντους και σε συμμετοχές ανάμεσα σε άλλες πρωτιές του σε στατιστικές κατηγορίες.

Επιπρόσθετα, ο Γερμανός οδήγησε τους Ντάλας Μάβερικς στον μοναδικό τίτλο τους στο ΝΒΑ (2011) και βρίσκεται ανάμεσα στους υποψήφιους για ένταξη στο Hall of Fame.