Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η συγκινητική δήλωση για τον πατέρα του και τα παιδιά του (vid)

Σε βίντεο των Μιλγουόκι Μπακς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μιλά για τη σχέση του με τα παιδιά του, με μια συγκινητική αναφορά στον πατέρα του, Τσαρλς.

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η συγκινητική δήλωση για τον πατέρα του και τα παιδιά του (vid)

Για το Γιάννη Αντετοκούνμπο δεν παίζουν ρόλο οι διακρίσεις, τα βραβεία MVP και τα πρωταθλήματα, αν δεν είναι εξίσου καλός και στο ρόλο του ως πατέρας.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε σε βίντεο που αναρτήθηκε στα social media των Μπακς, ο Greek Freak τόνισε πως τα παιδιά του δε θα θυμούνται τις κατακτήσεις του ως μπασκετμπολίστα, αλλά τον χρόνο που πέρασε μαζί τους και τον πως τα έκανε να νιώθουν όσο είναι παιδιά.

Μάλιστα, έφερε ως παράδειγμα τον δικό του πατέρα, Τσαρλς, αναφερόμενος στον τρόπο που μεγάλωσε αυτόν και τα αδέρφια του.

Για να καταλήξει λέγοντας χαρακτηριστικά πως θα πρέπει να αφήσει μακριά το μπάσκετ από το σπίτι και την οικογένεια του για να είναι τόσο καλός πατέρας όσο και μπασκετμπολίστας.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Πρέπει όσο καλός και αν είμαι σαν μπασκετμπολίστας, να γίνω και τόσο καλός πατέρας. Γιατί στο τέλος της ημέρας τα παιδιά μου δεν πρόκειται να θυμούνται όλες τις διακρίσεις που κέρδισα. Τα βραβεία MVP, τα πρωταθλήματα... Θα θυμούνται μόνο το πώς τα έκανα να αισθάνονται. Και πώς ήταν η παιδική τους ηλικία. Αυτό θυμάμαι και εγώ! Όχι το τί είχε ο πατέρας μου, αν είχε λεφτά, αν ήταν σπουδαίος σε κάτι, τα πράγματα που πέτυχε.

Το μόνο που θυμάμαι είναι το πώς με έκανε να νιώθω. Όλα τα μαθήματα που μου έδωσε, τις συμβουλές σε όλο μου το ταξίδι. Οπότε θα πρέπει να κάνω καλύτερη δουλειά στο να... καλμάρω την "φασαρία" στο κεφάλι μου, να αφήνω το μπάσκετ μακριά από το σπίτι μου όσο μπορώ. Να καταβάλω την ίδια προσπάθεια στην πατρότητα, όπως και στο μπάσκετ».