Αντετοκούνμπο για το επεισόδιο του Γκριν με οπαδό των Μπακς: «Αν απειλείσαι το λες στον διαιτητή»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κλήθηκε να σχολιάσει το περιστατικό μεταξύ του Ντρέιμοντ Γκριν και οπαδού των Μπακς, ο οποίος και αποβλήθηκε.

Αντετοκούνμπο για το επεισόδιο του Γκριν με οπαδό των Μπακς: «Αν απειλείσαι το λες στον διαιτητή»

Ένα περίεργο περιστατικό εκτυλίχθηκε στο Fiserv Forum στον αγώνα των Μπακς εναντίον των Γουόριορς. Ο Ντρέιμοντ Γκριν κατά την διάρκεια της τρίτης περιόδου έδωσε ένα δικό του μοναδικό σόου ζητώντας την αποβολή ενός φιλάθλου των Μπακς μετά από διάλογο που άνοιξε μαζί του στη διάρκεια της αναμέτρησης για ένα φάουλ που κέρδισε ο Γιάννης.

Όταν ο Greek Freak κλήθηκε να σχολιάσει στην συνέντευξη τύπου μετά το ματς το περιστατικό, υποστήριξε πως δεν υπάρχει λόγος ν' ανοίγεις κουβέντα με τους οπαδούς της όποιας ομάδας σε φιλοξενεί, διότι πλέον οι παίκτες έχουν αποκτήσει το δικαίωμα να ζητούν την άμεση αποχώρηση οπαδών που τους ενοχλούν από την εξέδρα.

Πιο συγκεκριμένα δήλωσε:

«Εγώ προσπαθούσα να συγκεντρωθώ όσο περισσότερο μπορούσα για να εκτελέσω τις βολές. Προφανώς και άκουγα έναν διάλογο μεταξύ του Ντρέιμοντ και κάποιου. Δεν άκουσα τι ειπώθηκε, αλλά και ν' άκουγα δεν είναι δουλειά μου να επέμβω.

Ο τρόπος που το χειρίστηκαν όλο αυτό ήταν πολύ επαγγελματικός. Εφόσον, όπως είπε ο Γκριν, απειλήθηκε η ζωή του, πηγαίνεις στον διαιτητή, το λες και όποιος είναι αποβάλλεται. Δεν αξίζει ν' ανοίγεις κουβέντα.

Έχουμε τη δύναμη και τη θέση να πάμε στον διαιτητή και να πούμε ότι ο τύπος μας ενοχλεί έτσι ώστε αυτός να λάβει τα απαραίτητα μέτρα. Ο τρόπος αυτός μας προστατεύει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιάννης, εξηγώντας ότι ο ίδιος επιχειρεί να μένει μακριά από αντιπαραθέσεις, να είναι ψύχραιμος και να συγκεντρώνεται αποκλειστικά στο παιχνίδι.

Στο αγωνιστικό σκέλος οι Μπακς επικράτησαν με 128-111 των Γκόλντεντ Στέιτ Γουόριορς σε ένα παιχνίδι που είχε αρκετά νεύρα, πολλές συγκινήσεις και έναν εκπληκτικό Αντετοκούνμπο που σημείωσε 30 πόντους!