Πάρκερ: "Δεν φοβάμαι να αποσυρθώ"

Στον απόηχο της απόσυρσης των Μανού Τζινόμπιλι και Μπορίς Ντιό, ο Τόνι Πάρκερ ρωτήθηκε για το πότε θα σταματήσει, τονίζοντας δεν φοβάται την στιγμή που θα πει "αντίο". 

Πάρκερ: "Δεν φοβάμαι να αποσυρθώ"

Στα 36 του χρόνια και ύστερα από μία δεκαπενταετία του στους Σαν Αντόνιο Σπερς, ο Τόνι Πάρκερ θα συνεχίσει την καριέρα του στους Χόρνετς. Ο σπουδαίος Γάλλος γκαρντ, ο οποίος έχει κατακτήσει πρωταθλήματα ΝΒΑ, αλλά και αρκετά μετάλλια με την εθνική του ομάδα, ρωτήθηκε για το πότε θα σταματήσει. Και όλα αυτά στον απόηχο της απόσυρσης των Μπορίς Ντιό και Μανού Τζινόμπιλι, με τους οποίους συνεργάστηκε στο παρελθόν για αρκετά χρόνια.

Συγκεκριμένα, μιλώντας σε ΜΜΕ της Γαλλίας, σχολίασε τα εξής για το θέμα: "Δεν θα αργήσει αυτή η μέρα, αυτό είναι σίγουρο! Υπέγραψα για δύο χρόνια, αλλά θα δούμε τι θα γίνει. Φυσικά και το σκέφτομαι, αλλά είμαι καλά προετοιμασμένος. Δεν φοβάμαι να αποσυρθώ. Γνωρίζω πως αυτή μπορεί να είναι η τελευταία μου χρονιά. Ποτέ δεν ξέρεις πως θα νιώθεις πνευματικά, με την απόσταση από την οικογένειά σου. Γι' αυτό θέλω ειλικρινά να το απολαύσω".